Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Pohledávky: -periodická dražba -prodej-nabídka, nákup-poptávka -možnost stanovení okamžité likvidity pohledávek-reálné tržní ceny-cenový test -inkasní služba -pohledávky, závazky-poradenství, znalecké ocenění -vzdělávací kurzy, semináře, zajištění odborných lektorů.

Autorizované služby: -MICROSOFT: -informační technologie -školení, kurzy -testování -certifikace specialistů -konzultace -technická podpora.

Kadeřnický a kosmetický velkoobchod. Zařizování salónů. Velkoobchodní prodej, internetový obchod: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika - dekorativní kosmetika - potřeby pro kadeřnice, kosmetičky, pedikérky, nehtový modeling. Člen velkoobchodního řetězce Hair Servis. Pořádáme odborné semináře a školení.

ZEROSS-SVÁŘEČSKÉ NAKLADATELSTVÍ A VZDĚLÁVACÍ SPOLEČNOST. Služby: -tvorba učebních materiálů a pomůcek pro výuku svařování. Semináře pro svářečské školy, technology a učitele. Semináře zkušebních organizací. Vydavatelství.

Školení-firemní kurzy: -marketing -internet-nový způsob komunikace -personalistika -management -jazykové kurzy, výuka jazyků: -anglicky, německy, francouzsky, španělsky. Kurzy pro veřejnost: -počítačové kurzy -jazykové kurzy: -angličtina, francouzština, němčina, španělština -pořádání konferencí a odborných ...

Vzdělávací agentura. Organizujeme: - kurzy, semináře, z oblasti účetnictví a daní Realizujeme tyto aktivity: - účetní a daňová terminologie v angličtině - účetnictví v příspěvkových a nevýdělečných organizacích - IAS/IFRS.

Reklama. Propagace. Vzdělávání, školení. Marketingové služby.

Vzdělávací společnost - komplexní služby v oblastech: - rozvoje lidských zdrojů a vzdělávání - příprava a realizace evropských projektů - podnikatelského poradenství - rozvoje municipalit - zavádění systémů managementu jakosti a environmentálního managementu.

Vývoj: -aplikace ACCES SQL SERVER. Kompletní řešení pro internet. Správa počítačové sítě. Školení a konzultace. WWW prezentace. Pojištění: -software -brocker.

Vzdělávací programy: - výpočetní technika - účetnictví - jazykové vzdělávání.

Praktická doporučení, jak dosáhnout lepšího využití potenciálu zákazníků, řízení obchodníků, zefektivnění marketingu a zvýšení prodeje. Vzdělávání a poradenství v oblastech: obchodní strategie, obchodní analýzy, marketingový plán, efektivní komunikace se zákazníky, plánování prodeje, řízení obchodního týmu, manažerský reporting, implementace ...

Poskytovaní poradenských a vzdělávacích služeb zákazníkům, poradenství. Zabezpečování akreditovaných vzdělávacích programů pro průběžné vzdělávání úředníků a vedoucích pracovníků veřejné správy: -semináře, školení, diagnostika manažerů, obchodníků, personalistů. Poradenství-rozvoj a hodnocení zaměstnanců.

Jazykové kurzy (anglický, německý jazyk). Firemní školení, kurzy.

Školení a konzultace včetně zákaznické podpory a programování na zakázku. Programování v databázovém prostředí Oracle, SQL server, DB2, MySql nebo Access.

Firma dodává a exportuje: Fasády: - systémy vnějšího zateplení budov - široký sortiment ušlechtilých omítkovin a malt - sanační systémy na betonové stavby - fasádní barvy - spárovací hmoty - stavební lepidla a tmely Interiery: - vnitřní nátěry - syntetické bezesparé podlahoviny - akustické systémy Sanace: - tekuté ...

Institut realitního a právního vzdělávání. Kurzy, školení v oblasti realit a práva: - firemní - pro veřejnost - na míru. Teambuildingové akce.

Poskytování služeb v oblasti ochrany a bezpečnosti zdraví při práci. Pronájem a oprava: - strojního zařízení - mechanizovaných výztuží.

Vzdělávací agentura a nakladatelství. Školení, semináře: - účetnictví - pro školy.

Vzdělávací centrum: - individuální výuka angličtiny - Koučování Dluhová poradna: - Poradenství v oblasti dluhů, exekuce a insolvence - Komunikace s exekutory, rozhodci, dlužníky - Sepsání návrh na osobní bankrot - Komunikace v oblasti platebních příkazů

Poradensko-servisní organizace, která poskytuje široké spektrum služeb vedoucích k podpoře rozvoje podnikání v regionu. Tyto služby jsou poskytovány v souladu se standardy obvyklými v zemích Evropské unie. Podpora - inovační aktivity firem: - podnikatelské poradenství - umístění firem: - Podnikatelské a inovační centrum BIC Ostrava - ...

Manažerské kurzy. Školící a poradenské služby.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Pracovně lékařská péče. BOZP. Školení: - první pomoc. Zdravotnické vzdělávací programy.