Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Kurzy - horolezectví - lezení po skalách.

Prodej, oprava, servis: - počítače Služby: - realizace a správa počítačových sítí - kurzy, školení (práce s počítačem a internetem)

Služby: - dopravní výcvikové centrum - komplexní vzdělávání řidičů pro firmy i jednotlivce Kurzy: - profesní - bezepečná jízda - škola smyku...a další.

Kurzy, školení: - firemní - kurzy pro veřejnost - akreditované kurzy

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Kurzy angličtiny - individuální i skupinová výuka anglického jazyka. Učebna - adresa: Pražská 59, 541 01 Trutnov

Školící středisko - počítačové kurzy - školení na PC.

Výuka, kurzy: - německý jazyk, němčina - ruský jazyk, ruština.

Jazyková škola, výuka: - angličtina - němčina - francouzština - ruština - italština - španělština - polština - čeština pro cizince. Služby: - překladatelské - tlumočnické.

Služby: - překlady - ekonomické, právní, prezentační, technické, - tlumočení - korektury - výuka jazyků - angličtina - kurzy pro firmy.

Služby: - školení řidičů manipulačních vozíků - školení obsluhy stavebních strojů, jeřábníků, vazačů - revize zdvihacích zařízení.

Jazykové kurzy: - výuka angličtiny. Jazyková škola Confucius Hollarovo náměstí 11 Praha 3 - Žižkov, 130 00

Vzdělávací a doučovací agentura: - počítačové kurzy - příprava na maturitu, přijímací zkoušky.

Služby: - jazykové kurzy angličtina

Výroba, velkoobchod, e-shop: - plavecké, lyžařské, záchranné pomůcky a potřeby Kurzy, školení: - plavčík - cvičitel nebo instruktor dětského plavání

Služby: - IS a poradenské služby pro oblast zdravotnictví - poradenství v oblasti výpočetní techniky - software na zakázku Produkty: - VERSO - systém pro vývoj a správu databázových aplikací na Internetu - OBD - podpora VaV - CONSEQUENCE - informační systémy pro sociální služby Pořádáme konferenci k vykazování RIV Školení pro ...

Plavání kojenců a batolat, cvičení pro děti . Baby Club Šampión - TJ Sokol Eliščino nábřeží 777 50002 Hradec Králové

Služby - kurzy vaření - lektorka Vařme jinak.

Požární a bezpečnostní služba. Technicko - organizační činnost v oblasti požární ochrany. Servis: - zpracování požárně bezpečnostního řešení stavby k projektu - výpočty a rozmístění přenosných hasících přístrojů a hydrantů Technickoorganizační činnost v oblasti bezpečnosti práce.

Služby: - pronájem lodí v Chorvatsku - kapitánské kurzy