AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Komplexní služby - BOZP Poradenství - PO Odpadové hospodářství Komplexní služby - personalistika

Učíme děti komunikovat!!! Efektivně, moderně a zábavně... Anglický jazyk pro děti od 3let. Kurzy angličtiny, při kterých se děti nenudí a velmi efektivně se učí mluvit a rozumět cizímu jazyku. Jsme otevřená škola: každý se může přijít kdykoli podívat...

Výroba, internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - měděné šperky, šperků z mědi s příznivým účinkem na klouby - stříbrné šperky, šperků ze stříbra kombinované i s přírodními polodrahokami a Swarovski zirkony. Mistr REIKI - pořádání kurzů Reiki.

Kurzy: - základní kurz skialpinismu. Pořádání skialpinistických akcí, přechodů hor. Skialpová půjčovna. Zapůjčení, pronájem: - skialpové lyže, boty, hole - skialpové sety.

Angličtina - překlady Ruština - překlady Výuka - angličtina (konverzace s rodilým mluvčím) - němčina - ruština

Překlady, tlumočení, soudní překlady - angličtina Výuka a kurzy - angličtina

Překlady - tlumočení Kurzy - anglický jazyk

Výškové budovy: - ošetření střešních krytin - ošetření okapů a svodů Instalace: - kabelů - web kamer Arboristika: - prořezávání koruny - těžba nebezpečných stromů Čištění: - čištění konstrukcí sportovních hal - mytí oken - čištění okapů - čištění parapetů - čištění dalších nepřístupných míst Horolezectví: - ...

Potápěčská školakurzy - potápění Zdravotnická školeníkurzy - rescue kardio - pulmonální resuscitace + školení AED s možností získat certifikát

Na základě dlouholetých zkušeností v oblasti výpočetní techniky a vzdělávání nabízíme - kompletní služby v oblasti školení na počítačích od A až do Z.

Vzdělávací rekvalifikační zařízení vydává certifikáty s osobním průkazem o odborné způsobilosti a osvědčení o rekvalifikaci. Certifikáty jsou vydávány ve smyslu NV č. 362/2005 Sb. a směrnice Evropského společenství č. 2009/104/ES dvojjazyčně a mají platnost v zemích EU. ŠKOLENÍ PRO PRÁCE VE VÝŠKÁCH A NAD VOLNOU HLOUBKOU: 1. Školení BOZP ...

Servis nástrojů Broušení: -nástroje na dřevo. Opravy: -dřevoobráběcí stroje. Školení, poradenská činnost pro údržbu nástrojů.

Zajišťujeme: -revize zdvihací zařízení -odborné kontroly vázacích prostředků -školení obsluh zdvihacích zařízení -náhradní dokumentace pro starší zařízení

Odborné kurzy, v oboru elektrotechniky, BOZP - práce ve výškách - jeřábníci - vazači břemen - obsluha - řidiči el.výtahů řidiči manipulač.vozíků - motorové pily - křovinořezy aj.

Firma Rheapharm nabízí: - E - learning zaměřený na medicínskou oblast - pro farmaceutické firmy a její zaměstnance - personální činnost pro farmaceutické firmy - příprava uchazečů k pohovorům u farmaceutických firem

Provádíme: - překlady textů z/do ruského a anglického jazyka včetně přímých překladů z ruštiny do angličtiny a zpět se zaměřením na techniku a obchod. Lektorská činnost AJ, RJ.

Činnost: - výstavby a rekonstrukce kotlů - modernizace kotelen a výměníkových stanic - výstavby a rekonstrukce rozvodných a řídících systémů - defektoskopie Prodej: - svářecí technika - armatury - technické plyny - kotle Buderus Půjčovna nářadí Svářečská škola

Služby: - kurzy, semináře a školení na aktuální témata

Lyžařská škola: -skupinová i individuální výuka pro děti i dospělé -možnost půjčení lyží a skipasů -letní sportovní programy.

Dům dětí a mládeže: -zájmová činnost - tanec, hudba, sport, příroda, společenské vědy, výuka jazyků, kreslení, malování, technika.

Informační a vzdělávací agentura a služby v oblasti bezpečnosti práce a technických zařízení. Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti. Znalecké posudky v oboru bezpečnost práce se specializací v elektrotechnice.

Sportovní služby - horolezecká škola - lyžařská škola

Lyžařská a snowboardová škola: -půjčovna a servis lyží a snowboardů -test centrum lyží zn. K2.