AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Leasing, prodej, pronájem lešení: - fasádní - pojízdné - hliníkové - modulové - zastřešení - doplňky - vrátky. Kompletní lešenářské práce. Školení lešenářů firemním instruktorem lešenářské techniky na lešení ALFIX.

Služby: - tvůrčí dílna - výtvarné a keramické kurzy

Služby - lyžařská škola - vodácká půjčovna - vodácké akce - školní výlety na raftech.

Ateliér, služby - výtvarník, designér, pedagog - workshopy a přednášky o barvách.

Svářečská škola, vzdělávací středisko - výuku a zkoušky svařování - odborné vzdělávací kurzy a školení pro certifikaci GAS.

Jsme soukromá školka a mikrojesle v Ostravě-Třebovicích (Porubě). Poskytujeme možnost hlídání dětí s kvalitním předškolním vzděláváním a také plavání pro děti. Pořádáme také akce pro děti s rodiči.

Lektorka, služby: - vzdělávání - koučink - supervize - outplacement.

Výuka: - angličtina - francouzština - němčina - arabština

Služby v oblasti: - bezpečnosti práce, ochrany zdraví při práci (BOZP) - požární ochrany (PO).

Služby: - analýzy databází a datových skladů - data mining - získávání netriviálních poznatků z dat - statistické modelování - business analýza - školení

Školení obsluhy a programování CNC frézek se systémem Heidenhain TNC 320 až TNC 640 Školení může probíhat ve Vaší provozovně nebo v partnerském školícím středisku

Automatizace a elektro-inženýrství: -kompletní modernizace a design projektu a systémů pro průmyslovou automatizaci -vytváření a přizpůsobování softwaru pro dotykové ovládací prvky v průmyslové automatizaci -PLC tvorba softwaru pro průmyslovou automatizaci -specializované poradenství pro obory hutnického průmyslu -orientace v těžkém ...

Sportovní školící středisko. Vzdělávání dospělých, vzdělávací projekty. Rekvalifikační a kvalifikační kurzy: - Ošetřovatelka - Všeobecný sanitář - Zubní instrumentářka - Zdravotnický asistent - Pracovník sociální péče (pečovatelka) - Pracovník sociální péče se zaměřením pro osobní asistenci.

Společnost OASA COMPUTERS s.r.o. se specializuje na ochranu informací, bezpečnost IT infrastruktury a hmotného majetku. Také se zabýváme prodejem, servisem a opravou výpočetní techniky v Ostravě. Vybírat si můžete z široké škály digitální techniky, počítačů, tiskáren, notebooků a softwarů. Zajišťujeme školení a poradenskou činnost. Najdete nás v ...

Vzdělávací agentura - kurzy v oblasti rozvoje osobnosti, zvyšování profesních, manažerských a obchodních dovedností - vzdělávání úředníků, pracovníků v sociálních službách a kurzy dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků.

Služby - doučování českého jazyka, matematiky, chemie a fyziky. Adresa: - V Zátiší 810/1, Ostrava - Mariánské Hory.

Činnost: - taneční škola - výuka tance - taneční kurzy . Sportovní tanec pro děti.