AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Školení řidičů motorových vozíků

Agentura pro výchovu a vzdělání.

Play WISELY - program pro kojence a batolata pro rozvoj mozkové a pohybové kapacity.

Sdružení pro ekologickou výchovu Pořádá: - Ekologické dny Olomouc - Ekologické večery - Ekologická poradna - Ekologické výukové programy - Semináře pro učitele a studenty - Mimoškolní výchova.

Výchovně vzdělávací a rekreační činnost pro děti a mládež. Zájmové kroužky různých zaměření: - sportovní - výtvarné - rukodělné - vzdělávací - jazykové - taneční a hudební. Pořádáme prázdninové a víkendové akce, soutěže a přehlídky

Vývojem softwaru na zakázku a provádíme praktická školení.

Baletní škola. Výuka: -balet -tanec.

Rekvalifikační kurzy. Studium při zaměstnání. Profesní vzdělávání.

Jazyková agentura. Výuka, jazykové kurzy: -individuální -firemní -víkendové -jednodenní. Překlady -všechny světové i mimoevropské jazyky. Tlumočení. Jazykový audit.

Dva roky prázdnin: - jazyková a vzdělávací agentura.

Školící agentura: - počítačové kurzy - rekvalifikace - prodej odborné literatury - prodej použité výpočetní techniky - softwarové poradenství - kurzy individuálně nebo v místě zaměstnání.

Centrum JUNGLE: - interiérové dětské hřiště - kavárna - kurzy - cvičení pro děti do 2 let, cvičení pro rošťáky 2-4 roky - mikroškolka - dětské akce na klíč - tábory.

Grafika & reklama: - grafické návrhy - technické kreslení - návrhy etiket - návrhy a vypracování loga - ilustrace, portréty, obrazy, kresby, malování dle požadavku.

Jazyková škola. Vyučujeme: - anglický jazyk - německý jazyk - francouzský jazyk - italský, ruský, španělský, portugalský, polský, švédský, čínský jazyk - čeština pro cizince.

Transperfect - jazyková agentura - jazykové kurzy a výuku pro veřejnost, individuální kurzy, intenzivní kurzy. Vyučované jazyky: angličtina, němčina, španělština, francouzština, ruština, čeština pro cizince a další jazyky. Provádíme jazykový audit dle SERR (CEFR). Pomaturitní studium anglického jazyka.

Revize, opravy, servis, služby: -v oboru hasící technika -hasicí přístroje -požární vodovody -školení požární ochrany PO a BOZP. Prodej: -nové hasicí přístroje -hydrantní systémy -hasícího materiálu. Poradenská služba: -požární servis.

Techdiving.cz Prodej, výroba: - vybavení pro rekreační i technické potápění (masky, ploutve, neoprény, tlakové láhve, lodní vaky) Škola potápění. Cesty za potápěním.

Eurolingua Překladatelská a tlumočnická agentura: -překlady a tlumočení ve všech oborech včetně soudního ověření -tlumočení konferenční, simultánní, konsekutivní a doprovodné -revize textů rodilými mluvčími Jazyky: -albánský, anglický, čínský, finský, francouzský, hebrejský, islandský, italský, japonský, latinský, ...

Anglický jazyk: - překlady - tlumočení - výuka.

Pořádání kurzů rozvoje osobnosti a manažerského vzdělávání.

Potápěčská škola, kurzy: - potápění. Pořádání: - zájezdy. Maloobchod, prodej: - potápěcí, potápěčská technika - plnění lahví.