AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Firemní poradenství. Revitalizace firem. Personální audit. Audit firemní kultury. Manažerské, marketingové poradenství. Školení, koučink obchodníků, manažerů. Outsourcing marketingu.

Plavecká škola - plavání kojenců, batolat, předškolních a školních dětí - aquaaerobik - plavecká příměstská soustředění pro děti. Provozovna: Plovárna Hranice Žáčkova ul. 753 01 Hranice.

- využití volného času dětí a mládeže, víkendové akce a činnost v klubovně

Jazyková škola. Tlumočnické, překladatelské služby. Certifikované jazykové kurzy Angličtina pro nejmenší. Přípravné kurzy na mezinárodní jazykové zkoušky Anglická konverzace s rodilým mluvčím Firemní jazyková příprava Jednodenní semináře Business English Studijní pobytové kurzy v zahraničí Poradenské služby při výběru studia Příprava k ...

Lokalizace - software. Překlady - korektury textů. Jazykové kurzy - výuka angličtiny - firemní výuka.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Rozhodčí řízení Vzdělávání a školení - rozhodci

Rozvoj manažerů intenzivním výkonovým tréninkem a individuálním koučinkem. Rozvoj obchodníků a telefonních operátorů. Marketingové a podnikatelské poradenství pro posilování konkurenceschopnosti.

Šolící a vdělávací činnost v oblasti evropských směrnic s označováním CE: - zastupování při kontrole ČOJ - pomoc při správním řízení - povinnosti prodejce a dovozce v EU

Softwarový audit Softwarové poradenství Školení - výpočetní technika

Klasické relaxační masáže zad, šíje, končetin. Překlady a tlumočení z, do německého jazyka. Doučování německého jazyka pro začátečníky i pokročilé.

Údržba, servis, úpravy a opravy: - počítače - notebooky. Konzultace: - výpočetní technika. Výuka: - výpočetní technika. Záchrany dat. Provozuji počítačovou záchranku opravy i údržbu počítačů a notebooků odstraňování virů záchranu dat instalaci softwaru Windows včetně legalizací instalace OS X, Linux.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Výuka kurzů: - výpočetní technika - vedení podvojného účetnictví - likvidátor obchodních firem.

Ofenzivní marketing: - marketingové konzultace - marketingové školení, kurzy - marketingové nástroje.

Pořádání - školení a kurzy na zlepšování interních podnikových procesů

Taneční škola, taneční kurzy: - pro začátečníky, pokročilé - pro děti, dospělé - pro základní, střední školy.

Vzdělávací centrum: - rekvalifikační kurzy (účetnictví, výpočetní technika, jazykové, nemčina, angličtina, anglický jazyk, německý jazyk) - podnikové vzdělávání.

Vedení účetnictví. Poradenství: - účetní - ekonomické. Kompletní zpracování: - mzdy. Kurzy, školení, lektorská činnost.

Jazykové kurzy: - anglický, něměcký, ruský, španělský, francouzský a čínský jazyk, možnost dalších dle dohody - pro děti i dospělé - individuální a firemní výuka - veřejnostní kurzy. Tlumočnické a překladatelské služby: - překlady a tlumočení do/z 52 jazyků - cokoliv - další firemní vzdělávání - osobnostní a komunikační ...

Služby: - bezpečnost práce (vstupní a periodické školení v BOZP, sepisování úrazů na pracovišti, vedení dokumentace) - požární ochrana (školení v oblasti požární ochrany, zpracování dokumentace požární ochrany, vypracování požárních směrnic pro danou společnost). - pracovní oděvy, obuv - hasící přístroje.

Poradenská a vzdělávací agentura. Školení, vzdělávání, kurzy, semináře, tréninky.

Prodej, oprava, servis, kontrola, plnění: - protipožární technika a vybavení - požární vodovody včetně příslušenství ALBECO, BOCIOLLONE - plnění tlakových lahví CO2 - vzduchové, tlakové zkoušky - bezpečnostní tabulky PERMALIGHT, HIO-LIC-HT - poradenská činnost - hasicí přístroje, hasicí technika REAL. Školení, montáž, servis, ...

Jezdecký klub. Chov koní. - americké plemeno Quarter Horse a Paint Horse. Služby: - výuka jízdy na koni - lekce reiningu a westernového ježdění pro začátečníky i pokročilé, westernová drezůra - ustájení koní soukromých majitelů všech plemen - možnost ustájení březích klisen a zajištění porodů - pořádání kurzů, školení a ...

Vzdělávání. Poradenská činnost. Školení.