AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby: - školení v IT - vývoj software - registrace vlastního AS čísla a IP adres - návrhy, realizace sítě, sítí

Služby - poradenství v oblasti řešení rizik, ekologie a bezpečnosti - kurzy, školení - audity - inspekce a přejímky - personální služby. Kancelář Neratovice - adresa: Dr. E. Beneše 965, Neratovice - tel. 736 148 258. Kancelář Horní Kalná - adresa: Horní Kalná 25, Hostinné - tel. 736 148 258.

Služby - pořádání vzdělávacích seminářů, konferencí a kongresů pro lékaře.

Ediční činnost. Výběr, příprava, vzdělávání pracovníků vykonávajících odborně a fyzicky náročné profese a činnosti. Zprostředkovatelská činnost v oblastiobchodu a služeb. Poradenská činnost v oblasti managementu. Výuka cizích jazyků. .

Služby: - příprava na zbrojní průkaz - odborná pomoc při nákupu střelné zbraně - prezentace taktického vybavení - taktické kurzy

Služby - řešení v oblasti informačních technologií a výpočetní techniky - analýza, návrh řešení, realizace a dodávky IT projektů - outsourcing IT specialistů, konzultantů a řešitelských týmů - konzultace, školení, semináře.

Činnost: - sužby v oblasti BOZP, požární ochrany - koordinátor BOZP - školení BOZP, PO, první pomoci, lešenářů.

Služby - vzdělávací kurzy pro strážníky městských a obecních policií, asistenty prevence kriminality a domovníky preventisty, dále pro osoby působící v oblasti bezpečnostního managementu.

Oprava, servis: - počítače Činnost: - IT služby - počítačové kurzy - domácí cloud. Dodávka, montáž, servis: - kamerové systémy

Služby: - poradenská, personální a vzdělávací společnost - manažerské kurzy a semináře

E-shop: - nehtová kosmetika Kurzy: - nehtová modeláž

Činnost - výroba a provozování informačních systémů pro elektronické zadávání veřejných zakázek - vzdělávání v oblasti zadávání veřejných zakázek - E-aukce na klíč - Analýza, návrh a vývoj internetových aplikací. Pobočka Pardubice: - adresa: Malá 210, 530 02 Pardubice - Zelené Předměstí.

Služby: - public relations PR - marketing - kurzy, školení marketingu.

Služby: - kurzy českého jazyka - doučování odborných předmětů - nostrifikace.

Činnost: - poradenství, školení v oblasti veřejných zakázek.

Služby: - filmové kurzy (filmový střih, režie, scénář, dokumentární tvorba, filmová teorie).

Služby - poradenství ve výzkumu trhu a marketingu - školení a kurzy pro budování nové značky, vývoj nového produktu, prezentační dovednosti.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení zaměstnanců - poradenství - revize a kontroly hasicích přístrojů a zařízení požární ochrany.