Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Svaz účetních. Služby: - rekvalifikační kurzy účetnictví - školení o vedení účetnictví - jednoduché i podvojné - daňová problematika - důchodové pojištění a vedení ELDP - sociální a zdravotní pojištění zaměstnanců a OSVČ - katalog školení zasíláme zdarma.

Regionální zastoupení firmy MAVO s.r.o. Kosmetické studio: -speciální kosmetická kůra strojem Niodé -zeštíhlení o 1-3 cm na Vámi zvolené části těla -odbourávání podkožního tuku, celulitidy -vypínání pokožky obličeje. Rekvalifikační kurzy: -masér -saunér -pedikúra -manikúra -nehtová modeláž Nadstavbové kurzy - učíme i ...

Služby pro zdraví a krásu. Sdružení spolupracujících profesionálů z oborů služeb: image, make-up, maskér, vizáž, styl, vlasy, účesy, kosmetika, nehtový design, pedikúra, móda, foto, modeling, bodypainting, optika, plastická chirurgie, dermatologie, psychologie. Pro jednotlivce připravujeme různé semináře, kurzy a rekvalifikace v oborech: - ...

Střední odborná škola. - studijní obory s maturitou: 63 - 41 - M / 004 Obchodní akademie 63 - 41 - M / 040 Informatika v ekonomice - rekvalifikační kurzy: - účetnictví - práce na PC - jazykové kurzy: - angličtina. Bližší informace na www.oanachod.cz.

Rekvalifikační kurzy: -masér, -kosmetika, -pedikúra, -manikúra, -nehtová modeláž, -kadeřnictví. Adresy provozoven (učeben): Kadeřnictví (učebna SOU Industria II, Bělehradská 58, Ústí nad Labem) Pedikúra + nehtové poradenství, masáže ( nám. Republiky 1, Duchcov ) Manikúra + nehtové poradenství - Studio IVA, Bohosudovská 48, ...

Vzdělávací agentura, vzdělávání: - příprava lidských zdrojů - školení, kurzy, rekvalifikace - školení managementu, zaměstnanců.

Školení, prodej, poradenství v oblasti výpočetní techniky. prodejna: Palackého náměstí 19 (roh u kostela) Kralupy nad Vltavou učebna: sídliště U Cukrovaru 1172 Kralupy nad Vltavou

Vzdělávací středisko: -rekvalifikační kurzy: -číšník, servírka -kuchař, kuchařka -barman, barmanka -obchodní zástupce -sekretářka, asistentka -kvalifikační zkoušky pro získání živnostenského listu v oboru pohostinství -semináře: -rétorika -asertivita -psychologie.

Rekvalifikační kurzy. Jazykové kurzy. Přípravné kurzy ke studiu.

Služby: - rekvalifikace, kurzy, školení - kurzy personalistiky a personální agendy - kurzy ekonomiky a podnikání - kurzy účetnictví. Provozovna: - Olomouc, Masarykova 8 - tel.:585226657.

Školení, semináře, přezkoušení: - vyhláška 50/1978 Sb. - montér plynových zařízení - elektro - revizní a elektroinstalační práce.

Nabízíme počítačová školení a konzultace pro firemní zákazníky i jednotlivce. Školíme především: • MS Project 2007 a MS Project 2010 • MS Visio 2007 a MS Project 2010 • MS Excel 2007 a MS Project 2010 • MS Word 2007 a Word 2010 • MS Powerpoint 2007 a MS Powerpoint 2010 • MS Access 2007 a MS Access 2010 • MS Outlook 2007 a MS Outlook ...

Kurzy: - ekonomické - daňové - účetní - finanční - právní - dlouhodobé rekvalifikační kurzy - celorepubliková působnost.

Dům techniky. Ubytování: - dvoulůžkové pokoje(vhodné pro jednotlivce i firmy). Pořádání kurzů a seminářů. Pronájem místností pro účely podnikání.

Intenzívní kurzy, rekvalifikace, výuka: - počítačová grafika a CAD systémy - školení pro správce počítačových sítí - školení manažerů a ekonomů firem - účetnictv í -jednoduché, podvojné. Testování, certifikace.

Výuka, školení a periodické zkoušky svářečů ve všech metodách svařování Svařování litiny, hliníku, mědi, chromniklu a železa.

Celoživotní vzdělávání dospělých: -kurzy, studium: -informační technologie -počítačové kurzy -řízení lidských zdrojů -ekonomika a podnikání -jazykové kurzy -rekvalifikační kurzy -řízení jakosti.

Firma TechDesign se zabývá konstrukční činností, převodem dat z 2D do 3D, designem, vizualizací a animacemi. Zhotovíme výrobní dokumentaci včetně rozpisek a výstupů pro marketing. Navrhujeme prodejní a prezentačních stánky, výlohy a aranžérské potřeby, design technických součástí i užitkových předmětů. Naučíme Vás ovládat počítač. Doporučíme a ...

Svaz účetních: -vzdělávání v oblasti účetnictví, daně, obchodní právo -odborné semináře s aktuální tématikou -rekvalifikační kurzy s akreditací MŠMT -vzdělání v systému Certifikace účetních (cesta k vrcholu profesní účetní kariéry) -kondiční kurzy v rámci systému certifikace -firemní vzdělávání na zakázku podle ...

Naše firma Vám nabízí kvalitní služby, zaručuje znalost problematiky, profesionální přístup, výhodné ceny, dodržení termínů, záruční a pozáruční servis a další výhody.

Kurzy: - rekvalifikační - účetnictví a mzdy - obchodní korespondence - kursy práce na počítači - jazykové kurzy.

Centrum vzdělávání a poradenství: - vzdělávací programy pro dospělé - e-learning - vzdělávání pro dlouhodobě nezaměstnané - motivační kurzy - rekvalifikace. Poštovní adresa: - Chářovská 54, Krnov.

Cvičení rodičů s dětmi Pořádání - výtvarné a sportovní kroužky pro děti - cvičení pro rodiče s dětmi - zážitkové dny pro celou rodinu - letní a zimní rodinné rekreace - výtvarné a sportovní programy na klíč pro školky a školy Pořádání - večerní dílny pro dospělé

Kadeřnictví Kurzy - holičské a kadeřnické práce

Autoškola - výuka řidičů skupiny B - nabídka kondičních jízd Školení řidičů