Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Veřejná dílna a řemeslný inkubátor v Ostravě. Organizace umožňuje občanům se naučit pod vedením mistrů dílen a lektorů řemeslným dovednostem. FAJNA DILNA zajišťuje prostor a technické zázemí k realizaci řemeslných nápadů. Zájemci zde najdou dílny keramiky, kovodílny, keramiky, truhlářství, 3D tisku a CNC laseru a další.

Kurzy Kurzy cvičení pro zdravá záda a pánevní dno, proti diastáze a inkontinenci. Pro ženy, pro seniorky, pro ženy po porodu a těhotné. Terapie a emoční odbloky pro psychickou rovnováhu. Míchání Bachovo esencí na míru pro Vas.

Provozujeme kurzy života v divočině, survival, zážitkové kurzy, workshopy a přednášky spojené s životním stylem indiánů a "primitivních" kultur obecně.

Internetový prodej patchworkových výrobků, látek na patchwork a pomůcek. Zasílání na dobírku nebo platby převodem z účtu. Kurzy patchwarku 3x týdně - po, út, so 16-19. Cena 300, - kč / 3h lekce.

Jedna z největších lezeckých stěn v ČR a v Praze. Stěna s výškou stropu 20m, boulderovka. Obrovské zázemí. Šatny, sprchy, dále místo pro odpočinek, občerstvení. Kroužky pro děti, příměstské tábory, instruktoři, vše na jednom místě. Příjemný kolektiv. Kousek od metra Českomoravská. Otevřeno denně do 22.00 hodin.

Výuka - jóga zdravotní, vinyasa, raja, kundalini, taneční, pro těhotné Kurzy a semináře - jóga různé formy Masáže (zdravotní, sportovní a rekondiční, relaxační, medové, ...) - baňkování

Služby: - rekvalifikace - vzdělávání - školení, kurzy

Rytecké, pažbařské práce Střelnice Pořádá - střelecké soutěže Výuka a zkoušky - zbrojní pas Výroba - zbraně včetně munice opravy a úpravy - zbraně - zbraně od A do Z

Renovace nábytku, Prodej renovovaného nábytku a renovace nábytku na míru. Pořádání workshopů pro začátečníky, kutily i profesionály v oblasti renovace. Kavárna v Mikulově.

Letecká škola. Pilotní výcvik. Kondiční lety. Turistické vyhlídkové lety - až pro 3 osoby.

Dream Dive s.r.o. se specializuje na potápěčské kurzy, servis a půjčování souvisejícího vybavení a provozuje e-shop s potápěčským vybavením.

Služby: -zajištění organizace a pořádání školení, kurzů a vzdělávacích akcí

Služby: -agentura pořádající aktivity pro vývoj dětí a mládež -silvestry -letní tábory -brigády

Služby - rekvalifikační kurzy - školení a semináře - příměstské tábory pro děti.

Kurzy: - paragliding - tandemové lety.

Služby: -pomáhá dětem a studentům jakéhokoli věku zvládat problémy se čtením, psaním či pravopisem i jinými předměty pomocí individuálního doučování založeného na specializované studijní technologii.

Služby: - přípravné kurzy na přijímací zkoušky pro žáky devátých tříd z matematiky a českého jazyka.

Tvorba webových stránek a webdesign. Tvorba internetových obchodů. SEO optimalizace - úspěšnost projektů. Grafické práce vizitky, letáky, firemní design. Tvorba: - www stránky - e-shopy webdesign - redesign. Zajištění: - webhosting - registrace domén. Počítačové kurzy: - základy - MS OFFICE - OPENOFFICE - grafika.

Aerobik klub Zlín pořádá taneční, pohybové, hudební kurzy. Aerobik pro děti i dospělé, pro všechny i výběrové závodní týmy Pilates, Jóga, Zumba, balanční cvičení, ABS. Výuka hry na flétnu, kytaru.

Taneční studio, výuka tance, taneční kurzy, latina, standard, flamenko, choreografie, děti, junioři, mládež, dospělí, senioři, pohybová průprava a správné držení těla, kurz španělského flamenca, kurz taneční pro dospělé, kurz latiny, kurz pilates, v ýuka standardních a latinskoamerických tanců, příprava tanečních párů k olympijskému sportu, ...

Výroba strojové a ručně pleteného (háčkovaného) oblečeni a doplňku. Vlastní design. Možnost výroby na zakázku. Výroba úpletu na míru. Kurzy strojního a ručního pleteni. Kurzy háčkování. Vyšívaný textil.