Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Prodej: -barvy na hedvábí, bavlnu, sklo, keramika -modelovací hmoty -hedvábí pro výtvarníky a polotovary -bavlněné výrobky pro malbu na textil -dřevěné vaničky pro výtvarníky -rámečky s vypnutým plátnem. Služby: -výtvarné akce pro zájmové kroužky -výroba barev.

Služby: -vydavatelství, nakladatelství -učební pomůcky -vzdělávací a výchovné programy pro školy.

Kondice Pro, s.r.o. je poradenská firma zabývající se zdravým životním stylem. Rozvíjí 4 základní směry: individuální poradenství, skupinové poradenství, pobytové kurzy a vzdělávání. Individuální poradenství je určeno pro jednotlivce, kteří chtějí zlepšit své stávající návyky za podpory odborníka (osobního kouče) ve výživě a životním stylu. ...

Služby: -výuka AJ, NJ, RJ -kurzy rozvoje osobnosti -výroba výukových materiálů -antistresové programy -relaxační víkendy.

Potápěčské centrum. Prodej: -potápěčská technika-výstroj. Cestovní agentura: -specialista na Bali -výcvik potápění -zájezdy -vlastní základny Bali, Chorvatsko -letenky. Prodejna. -České Budějovice, Husova 53.

Služby: -výuka hry na klávesové nástroje, zpěv, kytara, sborový zpěv.

Autoškola: -výuka a výcvik žadatelů o získání ŘP všech skupin -kondiční jízdy pro držitele ŘP všech skupin -kurzy bezpečné jízdy -školení řidičů referentů -školení řidičů profesionálů. Služby: -asistenční pomoc pro všechny druhy motorových vozidel, jejich přívěsů a návěsů.

Služby: -středisko plavecké výuky -plavecká škola.

Služby - Organizace volného času v Domě dětí a mládeže

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Dům dětí a mládeže. Odloučené pracoviště DDM J. Hradec.

Služby: -dům dětí a mládeže -zájmové kroužky.

Každý den slevy 50% a více. Nenechte si ujít každodenní slevy. Dostaňte slevu na věci, které běžně užíváte či děláte. Slevy na ubytování či jídlo v luxusních hotelech či restauracích.

Služby: -výuka společenského tance a společenské výchovy -discotance, výrazový tanec -taneční vystoupení, choreografie -GOGO tanečnice -zápis do taneční školy pro chlapce a dívky ve věku od 5let -zápis do základního tanečního kurzu -taneční kurz "nejen pro manželské páry" -pronájmy společenského sálu na společenské i ...

E - shop - hračky a hry - paparty, rámy a závěsy - nástroje k tvoření šídlo, jehly, plstící jehly, květinové pásky, řezačka na stuhy - aranžovací a dekorační prvky - materiál pro tvořivé ruce dráty, korálky, kůže, mozaika, nítě, papír, plsť, polystyrenové tvary, stuhy Výuka - lidové tance Kurzy a semináře ...