Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Služby, pořádání: - kurzy plavání novorozenců, kojenců, batolat, předškoláků - pobyty pro rodiny s dětmi - akce pro děti (karneval, drakiáda, divadlo, aj.).

LYŽAŘSKÁ ŠKOLA A PŮJČOVNA LYŽÍ. Jsme specialisté a věnujeme se výuce tohoto krásného sportu. Pro děti připravujeme moderní, intenzivní, ale zároveň velmi zábavné výukové programy. - Prodej a servis lyží. - Nová prodejna, půjčovna a servis na Čeladné. Pro veškeré informace nás neváhejte kontaktovat. Nabízíme: - seriózní a individuální ...

Občanské sdružení. Nízkoprahové centrum pro děti a mládež. Pořádání volnočasových aktivit, zájmových kroužků, kurzů.

Pořádání volnočasových aktivit pro děti. Kroužky, dětské tábory.

Prodej: hudební nástroje. Servis: hudební nástroje. Znalecké posudky hudebních nástrojů Hudební škola Yamaha. Výroba klavírových židlí.

Vzdělávání dospělých: - rekvalifikační kurzy - motivační programy - Akademie 3. věku - pronájem učebny

Pobočka. Škola, kurzy: - lyže, lyžařská škola - snowboard, snowboardová škola. Provozovna Areál sever: - Provozovna je umístěna v dřevěném srubu naproti vchodu do restaurace Bí-Fí.

Vzdělávací zařízení: - profesní i osobní rozvoj - coaching - firemní terapie.

Hudební škola. Vyučování na nástroje, výuka: - akustická, elektrická a basová kytara - klavír - keyboard - syntezátor - bicí nástroje - zobcová a altová flétna. - zpěv.

Nabízíme kurzy paraglidingu, kitesurfingu a zorbingu.

Dům dětí a mládeže. Pořádání volnočasových aktivit pro děti a mládež, kroužky.

Sportovní klub Thajského boxu a Kickboxu Como-3 gym Ostrava, Frýdek-Místek. Jediná profesionální škola v Ostravě a ve Frýdku-Místku, která se věnuje čistě Thajskému boxu. Výuka, kurzy: - thajský box - kickbox.

Výuka - japonské bojové umění kendo

Taneční kurzy - tance STREET DANCE, HIP - HOP, HOUSE DANCE, SHOW DANCE Taneční skupina DANCEPOINT

Kurzy a výuka - japonské bojové umění aikido

Sportovní kurzy Prodej - zboží WILSON

-Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti

-Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Velkoobchod a maloobchod

Pobočka. Nezisková organizace pracující s nezaměstnanými.. Vzdělávací kurzy, vzdělávání: - počítačové - jazykové - kurz přípravy míchaných nápojů (barmanský) - základy stolování - kurz ošetřovatelství.

-Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti