Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

E - shopy Poradenství - software - hardwarekonzultace - informatika Návrhy, realizace a správa - sítě Doučování - informatika

Prodlužování řas - depilace - vizážistika Manikúra - pedikúra Solárium Sebeobrana KAPAP Fitcentrum Sebeobrana KAPAP Lymfatické masáže - klasické masáže - masáže lávovými kameny

Kurzy - malba tužkou a pastelkou Olejomalba technickou BOBA ROSSE

Nabízí: -půjčení lyžařského a snowboardového vybavení -lyžařská škola -ubytování -5 sjezdových tras -bufet.

Soukromá výtvarná škola: - výtvarné kroužky pro malé skupiny dětí - individuální i skupinové kurzy keramiky pro dospělé - kurzy točení na kruhu pro dospělé - sedmidenní letní tématické kurzy pro děti - kurzy pro dospělé - textilní tvorba, kresba a malba apod.

E-shop: - výtvarné potřeby - dárkové zboží - ručně tvořené výrobky - České Hobby Špagáty Výtvarné kurzy - olejomalba - kreslení - dárkové šeky k dispozici Prodej, maloobchod - ručně tvořené výrobky - výtvarné potřeby - dárkové zboží.

PaedDr. Zdeněk Fňukal provozuje masérskou školu se zaměřením na oblast masáží, regenerace, rekondice a zdravotního cvičení.

Ing. Hynek Jurman se zaměřuje na literární tvorbu a přednášky.

Zuzana Koloušková je součástí výchovně vzdělávacího projektu, který se zaměřuje na ochranu pralesů a oceánů.

Služby: - cvičení pro těhotné - cvičení po porodu - předporodní kurzy

Rita Malášková pořádá semináře, akce, cvičení pro rodiny s dětmi i pro děti samotné.

Služby: - kurzy pro nastávající maminky - příprava k porodu - cvičení těhotných a matek po porodu

Leona Burkoňová se zaměřuje na masáže, výlety, pobyty, pohybové kroužky, lyžování, hlídaní dětí a tábory.

JUDr.Alena Kremláčková se zaměřuje na realitní činnost a je lektorkou jógy.

Letiště, služby: -provozování letiště Jihlava -vyhlídkové lety -výcvik na kluzácích, motorových kluzácích -letecký výcvik na motorových letadlech a kluzácích -parašutistický výcvik -parakurzy -fotografování z letadla -vlekání reklamních transparentů -pořádání leteckých výstav, aerosalónů, leteckých dnů, leteckých soutěží, apod. -servis ...

Posláním společnosti EKOBIOENERGO je publikační, poradenská, přednášková a expertizní činnost. Využíváme ekologicky příznivé a obnovitelná zařízení a zdrojů v energetické oblasti. Naše zábavné centrum poskytuje zajímavé expozice a přednášky jak pro rodiny s dětmi, tak i žáky a studenty. Pro ty máme připraveny programy z různých oblastí ekologie a ...

Služby: -pomáhá dětem a studentům jakéhokoli věku zvládat problémy se čtením, psaním či pravopisem i jinými předměty pomocí individuálního doučování založeného na specializované studijní technologii.

Pravidelné lekce jógy, kurzy jógy. Dále se zaměřujeme také na přednášky, semináře či workshopy, rodinné konstelace, aktivní meditace.

Školení, kurzy, semináře. Vzdělávací organizace ekonomické sféry: - organizujeme a provádíme školící činnost v oblasti účetnictví, mzdového účetnictví, daně z příjmů FO a PO, DPH, mzdového účetnictví, pracovního práva a dalších navazujících zákonů Nabízíme: - jednodenní semináře a vícedenní akce, především v relaxačních oblastech ČR, pro ...

Pořádání omnline kurzů se zaměřením na výuku masáží a jógy. naučíme Vás relaxační, balijské, partnerské masáže, tantrické doteky, masáže pro odstranění bolesti hlavy a metodu, jak masírovat sami sebe. Provozujeme e-shop s prodejem masážních pomůcek, difuzérů a esenciálních olejů.

Výroba, maloobchod: -bižuterie -korálky pro výrobu bižuterie -korálky, návlekový materiál, nářadí -kurzy korálkování.

Foto pro radost. Nabízím - Portrétní, dětská, těhotenská, partnerská a rodinná fotografie, především v exteriéru. Tématické focení dětí k určitému ročnímu období nebo speciální příležitosti. Focení s domácími mazlíčky. Fotoproměny ve spolupráci s vizážistkou. Individuální kurzy fotografování a ovládání fotoaparátu, především zrcadlovky.