Zájmové kurzy pro děti, dospělé, postižené i seniory nabízí možnost aktivního trávení volného času. Zapište se na kurzy herecké improvizace, kurzy vaření, tance, vyšívání, kurzy aromaterapie, znakové řeči, kurzy cizích jazyků, osobního rozvoje a další.

Služby: -pomáhá dětem a studentům jakéhokoli věku zvládat problémy se čtením, psaním či pravopisem i jinými předměty pomocí individuálního doučování založeného na specializované studijní technologii.

Služby: -hudební akademie -kurzy francouzského jazyka -francouzsko - česká hudební akademie.

Činnost: - plavání pro tělesně postižené - trénink plavání, účast na závodech tělesně postižených.

Prodej. Autopříslušenství, autodíly: - značky BOSCH, BLAUPUNKT. Potápěcí technika: - láhev se stlačeným vzduchem - maska, šnorchl - detektory kovů i do vody, majáky - kombinéza + short + kukla - plicní automatika, baterie, světelné rampy, radio - nová řada baterií BOSCH S3, S4, S5, brzdové třmeny - žaket (vyvažovací ...

Výroba, maloobchod: -bižuterie -korálky pro výrobu bižuterie -korálky, návlekový materiál, nářadí -kurzy korálkování.

Služby: -pořádání kurzů paraglidingu -služby pro piloty.

Služby, pořádání tanečních kurzů: - taneční kurzy pro středoškoláky - pro dospělé partnerské dvojice

Středisko praktického vyučování. Obory: -strojní kovář -strojírenská výroba -strojní mechanik -obráběč strojů -nástrojář.

Mateřské centrum. Služby: -zájmové činnosti pro maminky na mateřské dovolené a jejich děti -keramická dílna -program pro děti i rodiče.