Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Linka servis 24 hodin 731 661 164 Vývoj, konstrukce: -těžké, CNC svislé soustruhy, tzv. karusely, jednostojanové, dvoustojanové provedení. Víceprofesní obráběcí centra umožňují soustružení, frézování, vyvrtávání, vrtání a broušení. Stroje přizpůsobeny specifickým zákazníkovým požadavkům. Dvoustojanová provedení - SKD: -průměr obrobku do 8 ...

Konzultace, školení, poradenství, analýzy. ISMS Manažer/CISO/DPO.

Hudební škola Yamaha Rytmické krůčky Zobcová flétna Akustická kytara

Tlumočení a překlady: -italština - němčina. Výroba, prodej, eshop.: -vlny a ušlechtilých vláken -kurzy plstění -výrobky z merina a ušlechtilých vláken vyrobeny technikou zvanou plstění/filcování: -netradiční čepice, klobouky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -přáníčka -šperky.

Prodej, leasing, servis: - stavební stroje, smykem řízené nakladače Prodej: - nová i použitá přídavná zařízení a příslušenství pro nakladače. Školení strojníků: - základní kurzy.

Služby: -kurzy lezení -lezecká stěna -lezecký program pro rodiče s dětmi -lezení pro děti -lezecký dětský koutek -lezení pro začátečníky, pokročilé, skupiny.

Kynologický klub Šlapanice. Výcvik pro veřejnost každou sobotu od 8 hodin. Bližší info na www.kkslapanice.com

Mateřská škola Lomnička je jednotřídní mateřskou školou. Provoz je od 6, 30 hod do 15, 45 hod. škola pracuje dle RVP pro předškolní vzdělávání.

Lektorka rukodělného podnikání. Bohdana Goliášová učí všechny rukodělné výrobce, jak se svým koníčkem uživit. Jak prezentovat a prodat svoje handmade výrobky.

Střední škola se zameřením na studijní a učební obory pro oblast elektrotechniky, energetiky a IT technologií. Střední škola. Školní jídelna. Domov mládeže. Středisko pro další vzdělávání.

Mateřská škola - tel. 545237187. Základní škola - tel. 545237150.

Proutkaření a vyhledávání geopatogenních a patogenních zón pomocí VIRGULÍ a přístrojové techniky, Pořádání odborných kursů na vyhledávání vody a vodních zdrojů. Lektor institutu alternativních studií - výuková školicí lektorská činnost - pořádání odborných seminářů včetně lektorské činnosti semináře - harmonizace - duchovního vývoje a ...

Speciální základní škola pro děti se zdravotním postižením (vadami řeči, sluchovým, středně těžkým a těžkým mentálním, autismem a kombinovaným postižením). Dětský domov určený pro děti se zdravotním postižením (vadami řeči, sluchovým, středně těžkým a těžkým mentálním, autismem a kombinovaným postižením). Speciální mateřská škola pro děti se ...

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Výuka - jazyky - hudba. Pořádání - školení - kurzy.

Činnost: - kompletní služby, školení v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví pří práci (BOZP) a požární ochrany (PO).

Služby - koučink, výkonový nebo rozvojový koučink - mentoring - semináře a školení.

Služby - doučování matematiky, angličtiny a českého jazyka.

Soukromá lektorka angličtiny - výuka angličtiny - překlady a překladatelská činnost.