Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Mateřská škola pro 90 dětí, výuka anglického jazyka, hry na flétnu a práce na počítači. K dispozici je jídelna.

Střední odborné učiliště: -tříleté učební obory -keramik, keramička -zámečník -elektrikář -obkladač -montér suchých staveb -kamnář -keramické práce -dvouleté učební obory -elektrotechnická výroba -strojírenská výroba.

Služby v oboru požární ochrany: -zpracování dokumentace -školení -kontroly pracovišť. Služby v oboru bezpečnosti práce: -zpracování dokumentace -školení -kontroly pracovišť -vyhodnocení rizik. Zprostředkování a zajištění revizí. Prodej osobních ochranných pracovních prostředků.

Práce: -grafické a kresličské -příprava a vypracování technických návrhů -služby v oblasti konstrukce nástrojů, výroby prototypů - Rapid Prototyping - vývoj hardware a software, testování.

Překlady, tlumočení, výuka jazyků - NJ, RJ, AJ. Hlavně technické obory, marketing, obchod, ale i obecné texty a překlady. Individuální výuka NJ a RJ, doučování.

Mateřská škola s kapacitou 75 dětí s vlastní jídelnou.

Česká jazyková škola. Výuka jazyků ve skupinách 7-14 posluchačů. Jazyky: -angličtina -němčina -francouština -španělština -italština -ruština. Formy výuky: -víkendové kurzy mimo Plzeň -pro veřejnost -pro firmy na pracovišti -individuální kursy -speciální kursy.

Střední průmyslová škola. Střední odborná škola. Školní dílny - Plzeň, ulice Majerova. Centrum praktického vyučování.

Střední průmyslová škola elektrotechnická. Vyšší odborná škola elektrotechnická.

Čtyřtřídní mateřská škola rodinného typu pro 88 dětí.

Lovecké potřeby. Prodej a opravy zbraní: -krátké, dlouhé -úpravy krátkých zbraní pro IPSC -úpravy, opravy, ladění spouští -montáž optiky -nastřelování zbraní -repase všech zbraní -prodej střeliva. Školení a zkoušky žadatelů o zbrojní průkaz. Výkup a komisní prodej zbraní.