Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace
Little Star, s.r.o., jazyková škola
Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Mateřská škola Mufánkov, s.r.o., Praha

Vzdělávání se v ČR realizuje na základních, středních, vyšších odborných a vysokých školách, státních, veřejných nebo soukromých. Vědecká činnost je prováděna na specializovaných pracovištích, často na akademické půdě v rámci vysokoškolského vzdělávání.

Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Nové titrátory mají o 50% menší rozměr při maximálním využití pracovní plochy. Uzavřené tělo je navrženo tak, aby odolalo rozlití a prachu a displej s vysokým kontrastem Vám ukáže vše, co potřebujete. Unikátní dávkovací čerpadlo o objemu 40 000 kroků je schopné dávkovat extrémně malé objemy a dosáhnout velmi přesného koncového bodu. Algoritmus ...
Hanna Instruments Czech s r.o. - Hanna Instruments Czech s r.o. Titrátory nové generace
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny, který preferuje výuku anglického jazyka od prvního ročníku, zaměřuje se na ekologii a poznávání našeho regionu. Podporujeme též ekologickou výchovu a zároveň jsme členem sítě škol podporujících zdraví.
Základní škola a mateřská škola Sněžné - kvalitní vzdělání
Revize tlakových nádob stabilních, Služby BOZP- odborně způsobilá osoba v prevenci rizik. Zprostředkování.

Základní škola. Školní družina: - telefon: 571619245. Školní jídelna: - telefon: 571619244.

Učební obory: - výtvarná a uměleckořemeslná tvorba - výtvarné a uměleckořemeslné práce - sklářský průmysl (zaměření na hutní tvarování, malbu, broušení skla) - sklář, sklářské práce - brusič skla - malíř skla a keramiky.

Překlady a tlumočení: - soudní, technické - německý jazyk. Výuka: - německý jazyk, šachy. Nyní v oblasti Brna, nejprve telefonický kontakt.

Mateřská škola (školka). Je součástí Základní školy Janová 58.

Výzkumná stanice travinářská. Poradenství : - technologie pěstování trav na semeno (zakládání porostů, ochrana proti plevelům, chorobám a škůdcům, posklizňová úprava) - sestavování lučních, pastevních směsí - ošetřování luk, pastvin - sestavování regionálních směsí, květnaté louky - zakládání, ošetřování trávníků - energetické ...

Střední zdravotnická škola: Obor - Zdravotnický asistent 53-14-M/001 - denní Vyšší odborná škola zdravotnická: Obor - Diplomovaná všeobecná sestra 53-41-N/11 - denní i kombinované

Nabízíme kurzy paraglidingu, tandem paragliding, paraglidingové výlety. Prodáváme paraglidingové vybavení.

E - shop - nehtová kosmetika Manikúra - nehtová modeláž E-shop - nehtová kosmetika Rekvalifikační kurzy - nehtová modeláž

Architektonická činnost: - projekce interiérů poradenství - stavby poradenství - přípravné kurzy na fakultu architektury (kresby-teorie).

Komplexní servis zpracování dotací Realitní činnost Školení - dotační management - projektová řízení - osobní efektivita - vedení týmu - týmová spolupráce - současné trendy v podnikání

Kosmetické služby: - chemický peeling - mezoterapie - trvalá na řasy - prodlužování řas - depilace - make- up, líčení - poradenství - dárkové poukazy. Manikúra: - nehtová modeláž.

Projektování, implementace, poskytování, vývoj: -software pro velké podniky i malé firmy -řídících informačních systémů pro výrobní podniky -realizace informačních systémů a programů pro státní instituce, restaurace nebo cestovní kanceláře -správa výpočetních systémů -tvorba aplikací, programů a systémů na zakázku i pro OS Windows ...

Mediace a konzultace při řešení sporů. Koučink.

Odborné poradenství, školení: - BOZP - bezpečnost práce a ochrany zdraví při práci - požární ochrana.

Odborné učiliště. Učební obory: - květinářka, zahradník - zedník - pečovatelka - prodavačka - zámečník.

Soukromá základní škola. Služby, poradenství: -integrace dětí jež mají vývojové vady -škola používá slovního hodnocení -respektuje vývoj osobnosti dítěte -tolerance, komunikace mezi dětmi, rodiči a školou.

Nabídka finančního poradenství, vzdělávání a vedení účetnictví: -výběrové řízení -dotační tituly -projekty.

Mateřská škola. Je součástí Základní školy Pržno, Pržno 127.

Středisko volného času (SVČ). Zájmové kroužky: - pohybové studio Duha - Bečva klub a Bezva klub - estetika a přírodověda - umělecký projev - sport - cizí jazyky - ekologie a rozvoj osobnosti. Pořádání: - tábory.

Knihovna: - pro děti (dětská). Knihovnické služby: - výpůjční služba, půjčování: knihy a časopisy - besedy pro děti - nabídka pro školy - soutěže, promítání, programy pro děti - využití multimediálních dokumentů - Internet pro veřejnost - kopírování.