Obchodní akademie, odborná učiliště, průmyslové, odborné a umělecké školy nebo gymnázia. V České republice najdete státní i soukromé instituty vzdělání nabízející vysoký standard výuky, nadstandardní technické vybavení a také kvalitní pedagogické činnosti.

SPŠ- Střední průmyslová škola. Vyšší odborná škola technicko-ekonomická. Školní jídelna Masarykova 623 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 494 539 293 e-mail: jidelna@vosrk.cz. Domov mládeže: tel. 494 539 295.

Střední odborná škola, střední odborné učiliště. Nabízíme obory gastronomie, hotelnictví a podnikání a učební obory kuchař-číšník, cukrář, mechanik, opravář, zedník a krejčí.

Střední škola v Červeném Kostelci je v Královéhradeckém kraji jedinou střední školou s nabídkou kreativních oborů Modelářství a návrhářsví oděvů a Oděvnictví V druhé skupině oborů vyučuje škola obory vzdělání služeb a ekonomiky.

Střední průmyslová škola elektrotechnická: -slaboproudá elektrotechnika -technické lyceum. Vyšší odborná škola: -výpočetní technika -lékařská elektronika -marketing výpočetní techniky -systémy informační -řídící technika -sociální práce. Pomaturitní a vyšší odborné studium.

Vyšší odborná škola. Obchodní akademie. Jazyková škola. Střední zdravotnická škola.

Soukromá střední odborná škola manažerská a zdravotnická. Nabízí vzdělávání s maturitní zkouškou v oborech Ekonomika a podnikání, Zdravotnický asistent. Dále zajišťuje pro veřejnost akreditovaný kurz Všeobecný sanitář a získání Certifikátu ECDL- tj. mezinárodního řidičáku na PC. Den otevřených dveří 12.12.2015, 16.1. 2016, 10.2.2016 nebo dle ...

Střední průmyslová škola, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové -pracoviště Hradební 1029 (SOŠ a SOU) -pracoviště Hradecká 647(SPŠ)

Školské a sociální služby pro děti a mladé lidi s tělesným postižením. Mateřská škola. základní škola. Střední škola. Zdravotně rehabilitační pracoviště.

Střední odborné učiliště Střední odborná škola

Střední škola - vzdělávání žáků v oborech zakončených maturitní zkouškou (79-41-K/81 Gymnázium, 78-42-M/02 Ekonomické lyceum, 16-02-M/01 Průmyslová ekologie)

Mateřská škola - pro sluchově postižené děti - pro děti s kombinovanými vadami Střední škola PRO sluchově postižené - speciální a základní škola, SŠ pro sluchově postižené Základní škola PRO sluchově postižené