Obchodní akademie, odborná učiliště, průmyslové, odborné a umělecké školy nebo gymnázia. V České republice najdete státní i soukromé instituty vzdělání nabízející vysoký standard výuky, nadstandardní technické vybavení a také kvalitní pedagogické činnosti.

Obchodní akademie. Škola. Obory: -finanční řízení a management -ekonomická informatika -zahraniční obchod -obchodně právní činnost.

Služby: -vyšší odborná škola ekonomická -bankovnictví -účetnictví -obchodní akademie.

Obchodní akademie. Střední zdravotnická škola. Školní jídelna: tel. 516 410 632.

Obchodní akademie. Jazyková škola. Denní studium - Obchodní akademie a ekonomické liceum Dálkové studium - Obchodní akademie.

Státní obchodní akademie a ekonomické lyceum zajišťující výuku čtyřletých oborů se specializací na společenské vědy, cestovní ruch nebo podnikání.

Střední škola zaměřená na výchovu a vzdělávání v následujících oborech: Modelářství a návrhářství oděvů - umělecký obor s MZ Grafický design - umělecký obor s MZ Oděvnictví - čtyřletý obor s maturitou Operátor oděvní výroby/obchodní činnost - čtyřletý obor s maturitou Aranžér - tříletý obor s výučním listem Podnikání - nástavbový obor ...

Stojíte před rozhodnutím, na jakou střední školu dáte své dítě? Má Vaše dítě umělecké sklony nebo kladný vztah k dřevu? Střední škola řezbářská v Tovačově nabízí výuku učebního oboru truhlář, truhlářské práce zaměřené na zpracování dřeva a studijního oboru uměleckořemeslné zpracování dřeva se zaměřením na práce řezbářské. Škola zajišťuje ...

Soukromá střední odborná škola zajišťující výuku čtyřletého oboru ekonomika a podnikání.