Lékárny zajišťují prodej volně prodejných léčiv, kosmetiky, zdravotnického materiálu, doplňků stravy, vitamínů a minerálů, drogistického zboží, zdravé výživy, čajů a dalších léčiv, doplňků a pomůcek. Nakupovat lze v kamenných nebo internetových lékárnách.

Nabízí: - standardní sortiment léčivých přípravků - vitamíny, potravinové doplňky - komplexní péče o chrup - péče o dítě - čaje - homeopatické přípravky - kosmetické přípravky antialergické, vlasová kosmetika - přípravy pro aktivní sportovce - přípravky užívané v enzymoterapii - měření krevního tlaku, hladiny krevního cukru a ...

Lékárna U Raka: - výdej léků na lékařský předpis - volný prodej léků.

Lékárna. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva -zdravotnický materiál.

Lékárna U Zlaté Koruny ve Kdyni je již více než 20 let místní tradiční lékárnou, která se díky profesionálnímu a vřelému přístupu ke svým zákazníkům a pacientům, stala centrem péče o zdraví lidí i celých rodin ve Kdyni i širokém okolí. Naší prioritou je péče o Vaše zdraví. Naším cílem je spokojený zákazník. Vážíme si každého zákazníka, ke ...

Lékárna - kosmetické přípravky - potravinové doplňky - dětská výživy kaše, mléka - veterinární léčiva.

Lékárna Na Náměstí. Maloobchod, prodej, E-shop, on-line lékárna: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - čaje - potravinové doplňky - kosmetika - zdravotní potřeby.

Lékárna. Výdejna léčiv: - Tršice 28, 78357 - telefon: 585957728.

Internetová online SOS lékárna s certifikací je tu pro vás vždy, když potřebujete léky na bolest, léky na chřipku, vitamíny, doplňky stravy, léky na hubnutí, dětskou výživu a další. Využívejte náš bonusový program, kumulované slevy a dopravu zdarma.

Lékárna, e-shop: Prodej: -léčiva -vitamíny -doplňky stravy -zdravotnický materiál, lékárničky.