Lékárny zajišťují prodej volně prodejných léčiv, kosmetiky, zdravotnického materiálu, doplňků stravy, vitamínů a minerálů, drogistického zboží, zdravé výživy, čajů a dalších léčiv, doplňků a pomůcek. Nakupovat lze v kamenných nebo internetových lékárnách.

Internetová lékárna OnlineZdravi.cz nabízí mnoho produktů pro Vaše zdraví krásu od spousty výrobců. Stále máme pro Vás připraveno zboží se zvýhodněnými akčními cenami, případně výhodným rodinným balením. Zboží je možné nechat zaslat na dobírku a nebo vyzvednout osobně v naší kamenné lékárně.

Prodej: - léky, léčiva - homeopatika, léčivé a hojivé rostliny, čaje - kosmetika VICHY, EUCERIN - zdravotnický materiál - přírodní kosmetika - racionální výživa, pochutiny.

Lékárna. Maloobchod a prodej: -farmaceutické přípravky -zdravotnickými a ortopedickými výrobky

Lékárna U Zlaté Koruny. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky, léčiva - zdravotnický materiál - zdravotní a ortopedické pomůcky - homeopatika - veterinární přípravky, léky - léčebná kosmetika. Dodáváme: - spotřební materiál do ordinací lékařů.

- Lékárna U nemocnice - Prodej farmaceutických výrobků - léky - zdravotnické potřeby - zdravotnické pomůcky

Zelená hvězda Cheb byla otevřena na jaře roku 2007 jako součást Centra Zelené hvězdy, kde se nachází kromě této prodejny i ordinace lékařů a lékárna. Těšíme se na vaši návštěvu se snahou maximálně uspokojit vaše požadavky. Rádi vás uvidíme. Služby Proškolený personál vám s výběrem zdravotnických prostředků vždy rád poradí a pomůže. Při ...