Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Objevte kouzlo Pivních a vinných lázní Pramen v Praze. Přijďte a nechte se hýčkat v lázních, kde si můžet užít pivní nebo vinnou lázeň, která poskytne utočiště pro vaše tělo i duši. Při pivní koupeli se můžete těšit na neomezenou konzumaci piva Kynšperský Zajíc a k vinné koupeli dostanete láhev červeného nebo bílého vína dle vašeho výběru.
Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Servis: - gastronomická technika - zdravotnická technika.

Frézovací centrum konstrukcí pro zubní náhrady: - systém výroby podmíněně snímatelných dentálních můstkových náhrad, zaručující přesnost, homogenitu a vysokou životnost.

Firma CMT CZ s.r.o. vyrábí nemocniční a pečovatelské pomůcky jako jsou motorické polohovací postele pro seniory, polohovací postel elektrická, zdravotnická lůžka, rošty a matrace. Vyrábíme zdravotní postele do domovů, penzionů, nemocnic, ale také pro domácí péči. Zdravotnická lůžka a rošty včetně matrace. Naše firma rovněž poskytuje půjčovnu a ...

Prodej ultrazvukové sonografy ECHO BLASTER 64 a ECHO BLASTER 128

Výroba: - zdravotnická technika - chirurgické vybavení.

Prodej, dodávka, poradenství: -masážní lehátko -ozónová perličková lázeň, koupel -biotronová lampa.

Zdravotnická technika: -lůžka a příslušenství Kovovýroba: -bezpečnostní schránky -reklamní stojany -výroba pro zdravotnictví. -postele, stolky, zástěny -poštovní schránky, trezorky.

Prodej spotřebního materiálu a zdravotnické techniky - kyslíková terapie - odsávací systémy - injekční stříkačky a jehly - chirurgické materiály - ochranné pomůcky.

-Výroba a opravy zdrojů ionizujícího záření -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Testování, měření, analýzy a kontroly -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Prodej - lékařské nástroje. Prodej - spotřební zdravotnický materiál.

Návrh, realizace, výroba: - stroje a přístroje pro oblast průmyslu - zdravotnické elektronické přístroje - infúzní pumpy pro ambulantní použití - pulsní oxymetry.

Prodej: - kosmetické a lékařské přístroje, technologie pro estetickou medicínu, wellness, beauty studia, kosmetické salony, dermatologické ambulance, zubní ordinace a pod.

E-shop: - stomatologický materiál - abutmenty - protetika

Dentální technika. Zubní soupravy, zubní RTG, zubní lasery, spotřební materiál.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - zdravotnické přístroje - infuzní technika, - multifunkční injekční pumpy, volumetrické pumpy Zakázková výroba na CNC obráběcích centrech - frézování - soustružení

Integrová přenosná kardiovaskulární laboratoř - privátní ambulantní vyšetření.

Prodej - prostředky zdravotnické techniky pro radiodiagnostická pracoviště.

Správa a údržba nemovitostí Dokončovací stavební práce Stěhovací služby Úklid komerčních sektorů Domácnost a rodina Služby pro rodinu a domácnost Hodinová manželka-hospodyně Hodinový manžel- drobná údržba Hlídání dětí-au-pauir Hlídání a venčení mazlíčků Služby pro zdravotnictví

Maloobchod, prodej: -diagnostická a sterilizační technika.

Výroba a vývoj - implantáty pro mikrochirurgii v otorinolaryngologii

Distribuce, dodávka: - zdravotnický spotřební materiál firmy COOK MEDICAL

Dovoz, distribuce: -zdravotnické prostředky pro obory plastické a estetické chirurgie a korektivní dermatologie. Výroba: -kompresní pooperační a lymfo prádlo.