Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Objevte kouzlo Pivních a vinných lázní Pramen v Praze. Přijďte a nechte se hýčkat v lázních, kde si můžet užít pivní nebo vinnou lázeň, která poskytne utočiště pro vaše tělo i duši. Při pivní koupeli se můžete těšit na neomezenou konzumaci piva Kynšperský Zajíc a k vinné koupeli dostanete láhev červeného nebo bílého vína dle vašeho výběru.
Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Jemné obrábění - CNC obrábění Výroba - dentální turbínové násadce a připojovací hadice pro dentální nástroje

Společnost Fresenius Kabi se specializuje na výrobu zdravotnických přístrojů a technologií pro infúze, transfuze a klinické výživy, dodáváme spotřební materiál pro transfuzní stanice. Naše produkty a služby pomáhají v péči o kriticky a chronicky nemocné pacienty. Firemní filozofií je péče o život (caring for life), spočívá v dodání léků a ...

Výroba, prodej, servis: - pulzní magnetoterapie DIMAP V, D2000, Technimag, Bioconfort. - dávkovačů podkožních plynových injekcí CO2

Prodej: -zdravotnická technika svítidla, operační stoly, laserová technika, implantáty, sterilizační kontejnery..., FRANKE, MARTIN, WARWICK, SIEMENS, GRANULDISK, ONDAL, ROFIL, RAMED -velkokuchyně HACKMAN-METOS, GRANULDISK.

Výroba - lymfodrenážní přístroje.

Komplexní vybavování zdravotnických zařízení Dodávka - zdravotnická technikakomplexní vybavování zdravotnických zařízení Prodej - zdravotnický materiálkomplexní vybavování zdravotnických zařízení

-Zprostředkování obchodu a služeb pro zdravotník -medicínské postupy a projekty k řízení nemocnic

Výroba, prodej a servis: - polohovací nemocniční lůžka - zařízení pro přenášení pacientů - antidekubitní matrace.

Dodávka: - profesionální lékařské a estetické technologie.

Projekce, dodávky a servis sterilizační a UV technologie. Sterilizace pomocí UVC záření. Dodávky na klíč pro průmysl a zdravotnictví.

Kompletní program japonského výrobce pro endoskopii, příslušenství: - endoskopy Pentax - automatické dezinfektory.

E-shop: - zboží pro masáže a rehabilitace.

Výroba: - zdravotnické přístroje a zařízení - chirurgické a ortopedické pomůcky - zubní náhrady.

Výroba a prodej přístrojů na sekvenční tlakovou drenáž a léčbu mízních lymfatických otoků.

Prodej vybavení: -zubních laboratoří a ordinací.

Organizace poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.

Distribuce speciálních optických čoček pro zdravotnický průmysl

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - zdravotnické potřeby - rehabilitační potřeby - zdravotnické a rehabilitační pomůcky.

Prodej: - zdravotnické prostředky pro hemodialyzační střediska.

Výroba - stroje a nádrže pro potravinářství Kovoobrábění soustružení, frézování Svářečské práce Zámečnické práce Výroba - stroje a doplňky pro farmaceutický průmysl

Prodej - doplňky stravy Prodej - monitory dechu Prodej - zdravotnické potřeby (měřiče krevního tlaku, teploměry, bandáže, ortézy)