Nemocnice a kliniky poskytují zdravotnickou pomoc lidem. Diferencují se na jednotlivá oddělení, jako je ortopedie, chirurgie, urologie, alergologie, kožní a další. Navštívit můžete soukromé či státní kliniky a polikliniky, nemocnice krajské nebo okresní.

GYNPRIVAT, spol. s r.o. - privátní gynekologická ambulance
Hledáte ve městě Brně pracoviště, které vám poskytne kvalitní gynekologickou péči? Potom jsme tu pro vás my GYNPRIVAT, spol. s r.o. Našim klientkám poskytujeme komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči. Provádíme preventivní prohlídky, očkování proti HPV viru, léčíme inkontinenci a poradíme vám i s výběrem antikoncepce.
GYNPRIVAT, spol. s r.o. - privátní gynekologická ambulance
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o. - kvalitní zdravotní péče
Jste z Kyjova či blízkého okolí a hledáte praktického, očního, kožního či zubního lékaře? Potom je pro vás tím správným řešením Poliklinika Kyjov, spol.s r.o., která je místem kde sídlí jak praktičtí tak i odborní lékaři. Zdejší lékaři mají dlouholetou praxi a ke každému pacientovi přistupují individuálně. Svěřte své zdraví odborníkům.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o. - kvalitní zdravotní péče
Nemocnice Havířov, příspěvková organizace
Vaše zdraví je naší prioritou! V našem zdravotnickém zařízení najdete komplexní péči v širokém spektru medicínských oborů. Provozujeme 91 ambulancí a odborných poraden, kde se ročně postaráme o více než 240000 pacientů. Disponumjeme 440 lůžky hospitalizujeme okolo 15000 pacientů. Jsme vybaveni devíti špičkovými operačními sály a magnetickou ...
Nemocnice Havířov, příspěvková organizace
Společnost Terapeutika - grafika s.r.o. jako nestátní zdravotnické zařízení ambulantního typu poskytuje komplexní služby v oblasti fyzioterapie,

Poliklinika. Soukromé zdravotnické zařízení s lékárnou.

Pobočka. Biofarmaceutická společnost. Naším posláním je bezpečný a efektivní odběr lidské krevní plazmy určené k frakcionaci založený na důvěrném partnerství s dárci plazmy.

Dům duševního zdraví. Denní sanatorium s psychoterapeutickou péčí, kde fungují psychoterapeutické a frakcionované programy pro klientelu s neurotickými a psychotickými potížemi. Je nutné doporučení ošetřujícího lékaře nebo psychologa.

LDN. Komplexní péče zahrnuje: - lékařskou péči - medikamentosní léčba - rehabilitační léčba.

Poliklinika Ostrava je nestátní zdravotnické zařízení, jehož provozovatelem je Dopravní zdravotnictví, a.s., člen skupiny AGEL. Poskytuje lékařskou péči všem občanům. Navíc se specializuje na pracovně - lékařskou péči.

Oddělení pracovního a preventivního lékařství. Služby: - posuzování a uznávání nemocí z povolání a úrazů - pracovně lékařská činnost (dříve závodní preventivní péče).

Nestátní zdravotnické zařízení. Klinika pro léčbu neplodnosti. Poskytované služby: Manželská neplodnost: - diagnostika neplodnosti - testy spermií - inseminace - mimotělní oplodnění - ICSI, IMSI - PRIMO Vision system-nepřetržité sledování embryí - asistovaný hatching - MESA, TESE - léčba poruch ejakulace - genetické ...

Plastická chirurgie a laserové léčebné centrum. Chirurgie: - plastická - laserová - estetická - všeobecná - žilní. Kožní lékařství, ORL, obezitologie.

Poliklinika - poskytování lékařské a ošetřovatelské péče

Zdravotnické zařízení - služby praktických lékařů

Pobočka. Očkovací centrum: - žloutenka - klíšťová encefalitida - rakovina děložního čípku - chřipka.

Klinika - nestátní zdravotnické zařízení. Ambulance praktického lékaře. Rehabilitační centrum. Lékař pro rehabilitační a fyzikální medicínu. Individuální léčebná tělesná výchova. Elektroléčba, mag­netoterapie, te­ploléčba. Vodoléčba.

Specializované zdravotnické zařízení, poskytující hospicové služby včetně léčby bolesti, kterou s sebou postupující nemoc přináší.Hospic je určen pro osoby nevyléčitelně nemocné v terminálním stádiu života.