Nemocnice a kliniky poskytují zdravotnickou pomoc lidem. Diferencují se na jednotlivá oddělení, jako je ortopedie, chirurgie, urologie, alergologie, kožní a další. Navštívit můžete soukromé či státní kliniky a polikliniky, nemocnice krajské nebo okresní.

BIOGEN Praha, s.r.o. - Váš partner v molekulární biologii a genetice
Společnost BIOGEN Praha s.r.o., založena v roce 1996, se specializuje na enzymy a reagencie pro molekulární biologii a genetiku. Nabízí široké portfolio produktů, od plastů pro PCR a tkáňové kultury až po víčka ke zkumavkám a diagnostické soupravy. Firma také provozuje e-shop, kde je možné snadno zakoupit potřebné laboratorní potřeby. Vedle toho ...
BIOGEN Praha, s.r.o. - Váš partner v molekulární biologii a genetice
Soukromá klinika plastické a estetické chirurgie. Nabízíme tým zkušených odborníků s dlouholetou praxí v České Republice, USA a Kanadě.

Stomatologická klinika. Poskytované služby: - bělení zubů. - zubní implantáty. - dentální hygiena. - paradontologie.

Provoz ušní, nosní a krční ambulance pro děti a dospělé.

Nestátní zdravotnické zařízení, poskytující služby v oborech gynekologie, porodnictví, urologie, embryologie a lékařské genetiky se zaměřením na diagnostiku a léčbu neplodnosti.

Institut civilizačních chorob se věnuje prevenci, včasné diagnostice a racionální léčbě nejčastějších civilizačních chorob.

Laserové centrum. Centrum estetické dermatologie. Nabídka služeb zahrnuje zákroky prováděné nejnovějšími typy laserů – např. laserová depilace, odstranění kožních výrůstků a znamének, cévních lézí, pigmentací, tetování, jizev, laserový skin resurfacing, rejuvenace či léčba akné.

Hemodialyzační středisko.

Ústav regenerace organizmu. Součástí kliniky jsou oddělení: - interny - kardiologie - stomatologie - plastické chirurgie. Léčba únavy, deprese a stresu.

Achillea – Kožní klinika se specializuje na kožní onemocnění a estetické problémy. Kliniku tvoří : 1. Kožní ambulance, 2. Kožní sanatorium 3. Estetická dermatologie. 1. Základem sanatoria jsou kožní ambulance, ve kterých lékaři ošetřují veškerá kožní onemocnění bez nutnosti doporučení praktického lékaře. Pacienti se telefonicky objednávají ...

Společnost Homolka Premium Care a.s. Vám nabízí profesionální služby a organizaci lékařských prohlídek v zázemí Nemocnice Na Homolce a jejích špičkových odborníků ruku v ruce s individuálním přístupem ke každému klientovi.

Poskytování zdravotní péče, spolupráce se sítí organizací specializujících se v rozličných lékařských oborech.

Doprava raněných, nemocných a rodiček. Zdravotnické zajištění sportovních a kulturních akcí. Přeprava lékařů, odborníků a krve.

Specializujeme se na laserové operace očí. Zkušenosti s metodou Lasik od roku 1995. U nás najdete kvalifikované odborníky s osobním přístupem a to vše v příjemném prostředí. Laserové operace očí na unikátním zařízení. Konzultace před operací zdarma.

Naše klinika svým pacientům díky zkušenému a odbornému personálu, uplatňování nejnovějších léčebných metod a postupů, nejmodernějším technologiím, i individuálnímu přístupu ke každému pacientovi, nabízí kvalitní péči v celé oblasti ambulantní stomatologie určené pro děti i dospělé.

Geriatrická klinika se zaměřuje především na léčbu nejčastějších problémů a nemocí ve stáří. Hlavním cílem, kromě diagnostiky a léčby, je i návrat soběstačnosti, možnost propuštění pacienta do domácího ošetření a zabránění rehospitalizací. Klinika se významně podílí na vzdělávání lékařů v geriatrii a také profesním vzdělávání zdravotních sester. ...

Nestátní zdravotnické zařízení: - praktické lékařství pro dospělé - vnitřní lékařství - výkony v oblasti myoskeletální medicíny - kardiologie - rehabilitační a fyzikální medicína.

Odborné lékařské konzultace Preventivní vyšetření rakoviny kůže Laserové zákroky Kosmetologie Estetická medicína. LASEROVÉ ZÁKROKY Estetika obličeje a těla.