Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Soukromá gynekologická ambulance. Ordinační hodiny: -Po 7.00-12.00 12.30-14.00 Út 7.00-12.00 12.30-14.00 St 7.00-12.00 12.30-14.00 Ćt 7.00-12.00 12.30-15.30 pá 7.00 - 12.00 výhradně po osobní domluvě.

Oční klinika. Oční laserové operace (oční laser), operace očí, laserová korekce zraku: - krátkozrakost - dalekozrakost - astigmatismus.

Klinická logopedie. Samostatné zařízení logopeda. Pobočka Ledeč nad Sázavou: -Stínadla.

Ordinace odborného lékaře ortopeda.

Fyzidop s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie, léčbu poruch pohybového aparátu a na domácí zdravotní péči.

Služby: -ordinace kožního lékaře -kožní lékař.

Služby: -soukromá psychiatrická ambulance.

Odborný lékař kožní. Ordinace: - dermatovenerologie.

Zdravotnictví: -odborná chirurgická ambulance.

Ortopedická ambulance. Samostatná ordinace lékaře specialisty.

Naděžda Hamplová se zaměřuje na psychologii a psychologická vyšetření vývoje u předškolních i školních dětí.

Ambulance otorinolaryngologie a foniatrie

Sports Physio s.r.o. se zaměřuje na sportovní fyzioterapie, rehabilitace, diagnostiku a s tím související služby.

Neo Sport Clinic s.r.o. se zaměřuje na fyzioterapie, rehabilitace, ortopedii, traumatologii a na další s tím související péči.

Víte, že můžete trénovat svůj mozek tak, jako trénujete své tělo, a zlepšit tak jeho výkon, zdraví a pohodu? Pokud vás to zajímá, pak byste měli navštívit firmu EEG Institut s.r.o., která je certifikovaným partnerem a specializuje se na technologii EEG Biofeedback a Biofeedback. Tato technologie vám umožní vidět a ovlivňovat svou mozkovou aktivitu ...

TENT KLINIK s.r.o. provozuje ordinaci klinické psychologie, psychoterapie a s tím související poradenství.

AMEM - Ambulance estetické medicíny je nestátní zdravotnické zařízení. Mezi námi nabízené procedury patří neinvazivní bezbolestná liposukce, facelifting (lifting obličeje), trvalá epilace, mezoterapie, mezonitě, dermolissage, zmírnění pigmentace, hyperpigmentace, akné, odstranění jizev, strií, celulitidy a další. Provozovny máme v regionu ...

Gynekologie a porodnictví, pronájem, nákup a prodej

Wellness studio. Studio krásy, zdraví a vitality. Poskytujeme služby v oblasti: - cvičení: jóga, fyziopylates, cvičení pro seniory, děti i pro zdravotně omezené, flexy, TRX, kruhový trénink........... - masáže - hubnutí - jídelníček + pohybový plán na míru - regenerace - detoxikace - kosmetika - fyziterapie - relaxace - ...