Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Petra Pospíšilová provozuje oční ambulanci.

Neurologie MUDr. Kubec, s.r.o. provozuje neurologickou ordinaci, neurosonologie, EMG, EP.

BM Terapie s.r.o. poskytuje služby biorezonance. Nabízí: - harmonizaci zdraví a buněk - diagnostika a BM Terapie Bicom Kliniku mají na adrese: Nádražní 923/118, 702 00 Ostrava

Ing. Radana Dokulilová provozuje soukromou psychoterapii.

Zajistíme dlouhodobou spolupráci s výživovým poradcem – dietologem.

Nabízíme odborné dietetické poradenství v oblasti výživy. Zajišťujeme sestavování jídelníčku na míru.

Ambulance psychiatrická, sexuologická Odborný lékař: - psychiatr - sexuolog.

Odborný lékař psychiatrie. Provoz privátní psychiatrické ambulance.

Privátní psychiatrická a psychosomatická klinika, kterou zřizuje společnost CNS-CENTRUM TŘINEC s.r.o., působí již 13 let jako soukromé zdravotnické zařízení. Poskytujeme ambulantní i lůžkovou péči. Klientům nabízíme diagnostiku a léčbu duševních onemocnění, duševních poruch a nemocí. Léčíme např. stavy vzniklé v souvislosti s užíváním návykových ...

Služby - konzultace poradenství harmonizace těla a duše - přednášky - meditace - masáže.

Informace o nové terapeutické metodě biorezonance.Biorezonanční přístroje, jejich srovnání a studie účinnosti.Vliv farmaceutických společností na tyto alternativní metody léčby.

Kožní ordinace Jablunkov. Ordinační hodiny: - pondělí 7:00 - 15:00 - úterý 7:00 - 15:00 - středa 11:00 - 15:00 - čtvrtek 7:00 - 16:30.

Odborný lékař rehabilitační a fyzikální medicíny

Služby - fytoterapeutická bylinná poradna - léčitel, bylinkář Prodej, e-shop - bylinné čaje - přírodní léčivá kosmetika

Psychologická ambulance. Zařízení klinické psychologie. Psycholog, psycholožka.

Pedagogicko-psychologická poradna. Psychologické poradenství a pomoc při výchově a vzdělávání dětí, žáků a studentů ve věku od tří let do ukončení vzdělávání.

Alternativní medicína, léčitel. Diagnostika a léčení všech nemocí a jejich příčin. Člověk, partnerství, rodina, personalistika, prostředí, firma, politika, spolky a jiná sdružení, národ, lokalita, talenty a mnohá další témata jsou buď zdravá nebo nemocná. U všech se zabývám zdravím, případně jeho znovunabytím.

Nestátní zdravotní zařízení. Služby: - aplikace moderních postupů, technologií a materiálů v ortotice a protetice: - ortotická léčba polohových deformit hlaviček u dětí s využitím kraniálních ortéz - biomechanická analýza pohybu se zaměřením na detailní analýzu nohy a dolní končetiny - fyzioterapie pacientů po úrazech, ...

Odborný lékař: - gynekolog - ženský lékař, lékařka.

Odborný lékař dermatologie, kožní ambulance.