Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Kožní ordinace Ordinace: Komenského, Česká Skalice 55203 Manželů Burdychových, Červený Kostelec 54941 Pulická, Dobruška 51801

Kožní ordinace - dermatologie - venerologie

Naše studio pomůže Váš problém řešit a nabízí komplex produktů k dosažení životní rovnováhy. Péče v oblasti: - výklad z karet - regulace váhy a formování postavy - cílené výživy pro ženy a muže i v pokročilém věku, činnost srdce, zažívací ústrojí, imunitní systém, energie a fitnes, sportovní výživa - osobní péče - výrobky pro vnější ...

Ortopedická ambulance. Ortopedie.

Léčitel, bylinář. Prodej, poradenství: -byliny.

Soukromá kožní ambulance, lékař, kůže.

Poliklinika. Zdravotnické zařízení. Ambulantní ordinace.

Radiodiagnostické centrum: -rentgen (RTG*), ultrazvuk -MUDr.Hlúbiková, MUDr.Tůmová. Další pracoviště: -kartotéka 495865299 -ovladovna-I.p.-pravé křídlo 495865360 -ovladovna-I.p.-hl.budova 495865367.

Samostatná ordinace lékaře specialisty, oční.

Zdravotnictví - lékař: - interní ambulance - akupunktura.

Porodní asistentka - předporodní příprava - cvičení

Kurzy - osobní a sociální rozvoj Kdo jsem, Co chci, Škola čtyř cest Psychoterapie - poradenství