MUDr. Lenka Kopecká - prakticky´ le´kař pro dospělé

Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Služby: - pozorování kapky krve v temném poli mikroskopu - zjištění akutních infekcí, alergií, plísní či zánětů

Zdravotnické zařízení: - ortopedie - praktický lékař - rehabilitace

Základní oftalmologická vyšetření. Specializovaná vyšetření na moderních přístrojích. Mikrochirurgické nitrooční operace. Plastická a estetická chirurgie očních víček.

Služby: - alternativní medicína - auraterapie - autopatie - čínská medicína

Služby: - celostně muzikotrerapeutické relaxace - recitál vlastních písní, zhudebněných básní Otokara Březiny (kytara).

Služby - terapeutické metody, mentální léčba, meditace, REIKI a další.

Prodej, služby - produkty tradiční čínské medicíny - medicína Dálného východu - YAOPHARM.

Odborné poradenské služby - diagnostika přístrojem SUPERTRONIC, EAV měření - EFT - energetická psychologie - masáže.

PSYCHOLOGICKÉ POSUDKY: - zjištění způsobilosti pro - výběr pracovníků - řidiče - držitele zbraní - bezpečnostní služby - městskou policii - personální audit VZDĚLÁVÁNÍ: - sociální a psychologické programy - komunikace - stresy - řešení konfliktů - vedení lidí, motivace - personalistika - osobnosti manažera - řešení ...

Nestátní zdravotnické zařízení: - podologie - odborné ošetření nohou - pedikúra - fyzioterapie, rehabilitace.

Zdravotní středisko: - ordinace praktického lékaře pro dospělé - ordinace praktického lékaře pro děti a dorost - interní ambulace - rehabilitace - cytologická laboratoř.

Služby - zajištění terénních služby pro seniory - zprostředkování pobytu v domovech pro seniory, pečovatelských domech - ambulantní služby pro seniory.

Rehabilitační zdravotnické zařízení SAREMA LIBEREC s.r.o. je specializované pracoviště zaměřené na léčebnou rehabilitaci a prevenci pohybového aparátu. Nabízíme léčebné programy pro děti, dospělé, sportovce i pacienty s neurologickým postižením. Naši ordinaci najdete v Liberci na náměstí Dr. E. Beneše. Intenzivní neurorehabilitační program ...

Služby: -dálková přeprava včetně zahraniční -doprava krevních a biologických materiálů