MUDr. Lenka Kopecká - prakticky´ le´kař pro dospělé

Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Zdravotnictví: -dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatovenerologie -kožní lékařka, ordinace kožního lékaře.

Etikoterapie. Kávomantie. Výklad z karet. Pořádá: - andělské semináře - kurzy reiki všech úrovní - semináře numerologie - Etikoterapie - dignostika fyzického těla přístrojem.

Soukromá služba pro seniory -služby pro rodinu a domácnost

Modelingová agentura. Alternativní čínská medicína, akupunktura a diagnostika. Eshop, malo a velkoobchodní prodej produktů čínské císařské medicínyTiens

Odborné poradenství a lektorská činnost v oblasti psychologie a terapií.

Ordinace - komplexní péče. Odborný lékař gynekolog. Praktický lékař pro dospělé. Akupunktura. Elektroakupunktura.

Gynekologické ambulance. Poradna pro choroby prsu a choroby trávícího ústrojí. Ambulance řízené výživy.

Gynekologická ambulance. Uvedeno na www.gynekologie-u-zubra.cz

Dermatologické a laserové centrum: -kožní ordinace -laserové centrum - laserové depilace, mezoterapie, biostimulace pleti, ošetření akné, vrásky, rejuvenace, botox, výplňové materiály.

Alternativní medicína - rodinné poradenství - psycholodické poradenství - celostní medicína - diagnózy z živé kapky krve Prodej - přírodní léčiva Antibakteriální a antiparazitální poradna

Ústav sociální péče pro mládež a dospělé. Pobytové zařízení pro osoby se zdravotním postižením, s mentálním postižením a kombinovanými vadami Služby poskytujeme dívkám a ženám od 3 let věku s mentálním postižením včetně přidružených smyslových nebo tělesných vad, které jsou závislé na pomoci jiné fyzické osoby alespoň ve stupni I.

Odborný lékař chirurgie. Privátní chirurgická ambulance.

Poradenství v oblasti stravování - hubnutí pro muže, ženy všech věkových skupin i děti: - vstupní vyšetření - podrobná tělesná diagnostika - konzultace s nutričním specialistou - test nutriční typologie - sestavení optimálního jídelníčku.

Interní a diabetologická ambulance. Další: - Míru 355, 790 70 Javorník, tel. 584 440 219.

Foniatrie: - péče o sluch - diagnostika a léčba poruch sluchu - počítačová audiometrie (přesná diagnostika sluchových vad) - slovní audiometrie (vyšetření rozumění mluveného slova) - tympanometrie (vyšetření středního ucha, lícního nervu a částečně i mozkového kmene) - testování funkce sluchadel již nošených - drobné opravy sluchadel - ...

Zdravotnictví. Interní a diabetologická ambulance, ordinace. Odborný lékař, specialista: - vnitřní lékařství a diabetolog. Interní, internista a diabetologický lékař.