Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Služby: -dula. -laktační poradkyně. Masážní studio: -masáže.

Gynekologie. Plastická a estetická chirurgie. Jednodenní chirurgie. ORL - nosní, ušní, krční.

Psychologická ordinace -klinický psycholog

Chovatelská stanice - BICHON FRISE - BAREVNÝ BOLOŇSKÝ PSÍK - psi Psí salon - úprava plemene BICHON FRISE, BAREVNÝ BOLOŇSKÝ PSÍK - úprava srsti všech zvířecích miláčků - psi, kočky, králici, morčata . - specializaci na úpravu zvířat na výstavy plemene BICHON FRISE, BAREVNÝ BOLOŇSKÝ PSÍK Poskytuje - ...

Domácí ošetřovatelská péče: -pomoc při ošetřování krátkodobě i dlouhodobě nemocných.

V naší obezitologické poradně zajistíme odbourávání tuku a formování Vaší postavy. Při dodržení stanoveného léčebného režimu je snížení nadváhy trvalé. Moderní farmaceutické preparáty pomohou odbourat tukovou tkáň a zajistí trvalé snížení hmotnosti.

Poradenství a vzdělávání v oblasti zdravého životního stylu a redukce váhy.

Neurologická ordinace se nachází v Kutné Hoře v blízkosti supermarketu Billa na autobusovém nádraží proti zastávce autobusu č.8. Nové pacienty příjmáme do péče

MEDIKHELP přeprava nemocných, doprovod, převoz nemocných, handicapovaných a seniorů, doprovod k lékaři, na nákupy, na úřady, pošty, do lékárny, za příbuznými, instruktor ČPP, zdr. dozor ZZA, sport. a rekondiční masáže, kinesiotaping, maskér, simulace dopr. nehod.