MUDr. Lenka Kopecká - prakticky´ le´kař pro dospělé

Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Provozování: - logopedická ordinace, logopedická poradna. Klinická logopedie.

Plicní lékařství, RTG hrudníku, Očkování proti tuberkuloze

Služby: -kondiční, regenerační, stravovací a další programy v péči o zdraví.

Nestátní ambulantní zdravotnické zařízení alergologie a klinická imunologie, interna. Hodnocení EKG křivky a spirometrie, odborné testy na alergeny. Zpracování dat z ordinací pro zdravotní pojišťovny, vedení daňové evidence, instalace a údržba sw pro lékařské ambulance.

Psycholog. Provádění dopravně psychologického vyšetření řidičů z povolání.

E - shop - ekologické čistící prostředky E - shop - pomůcky pro alternativní medicínu a meditaci - ekologické čistící prostředky - CD s relaxační a meditační hudbou E-shop - CD s meditační a relaxační hudbou E-shop - pomůcky pro alternativní medicínu a meditaci

Výuka - ruština - angličtina Mateřská škola Základní škola Výuka - znaková řeč