MUDr. Lenka Kopecká - prakticky´ le´kař pro dospělé

Specializovaná lékařská pracoviště zahrnují fyzioterapie, vertebrogenní terapeuty, homeopatické poradny, korektivní dermatologie, laserterapie, ordinace alternativní medicíny, výživové poradenství, centra asistované reprodukce anebo plastické chirurgie.

MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Bohaté zkušenosti ze západní medicíny pan doktor MUDr. Josef Maček spojil s čínskou medicínou a svými léčitelskými schopnostmi a dosahuje výborných výsledků při léčbě širokého spektra nemocí. Mezi léčebné metody čínské medicíny patří fytoterapie, dietologie a také zdravotní cvičení. Léčíme astma, neplodnost, migrénu i Crohnovu nemoc.
MUDr. Josef Maček - ordinace tradiční čínské medicíny
Oblastní charita. Účelové zařízení římskokatolické církve, je samostatnou církevní právnickou osobou. Služby: - domácí zdravotní péče (nestátní zdravotnické zařízení - IČZ 94514000) - pečovatelská služba - Stacionář Magnolia - denní stacionář pro seniory - osobní asistenční služba - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - ...

Komplexní logopedická diagnostika a terapie řečových a jazykových poruch, poruch sluchu, poruchy komunikace, poruchy polykání, demence a poruch autistického spektra.

ORL ambulance (otorinolaryngologie). Ordinace: - ušní, nosní, krční lékař.

Středisko biorezonanční a plazmové terapie.

Detoxikace organismu. Redukce hmotnosti. Osobní typologie a vizáž. Individuální péče o pleť. Škola správného stravování.

Oftalmologická péče. Oční ordinace: - vyšetření očí - vstupní a preventivní prohlídky - kontroly šedého a zeleného zákalu - kontaktní čočky - vyšetření a prodej. - kosmetické zákroky na víčkách a aplikace Botoxu.

Oční optika OPTIK ČECH s.r.o. ve Zlíně se specializuje na řešení korekcí pro klasické i složitější oční vady. profesionální tým Vám pomůže s výběrem brýlových obrub či kontaktních čoček ve všech cenových kategoriích a přesně pro Vaše využití. Prodej kontaktních čoček - odborný a individuální přístup - změření zraku a zakřivení rohovky ...

Gynekologická ambulance a ambulance dětské gynekologie.

Specializovaná ambulantní zdravotní péče v oboru psychiatrie.

Obchodní činnost a zprostředkovatelské služby v oblasti obchodu a služeb.

Numerologie Kineziologie - reiki III. - práce s Bachovými esencemi - hlubinní aberaktivní psychoterapie