INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Služby: Masáže -provádíme v příjemném prostředí salónu nebo i u vás doma -nabízíme masáže klasické, lávovými kameny, sportovní, jemné a mobilizační techniky, tenisový loket, zmrzlé rameno -možnost nákupu dárkových poukazů -prodej kosmetiky z Aloe Vera.

Služby: Masáže- Klasické, Havajské (lomi lomi), Anticelulitidové, Medové, Čokoládové, Lávovými kameny(obličej i dekolt), Bambusové, Baňkování, lymfodrenáže, Lifting obličeje.

Relax Bellenos - klasická masáž, havajská masáž, lávové kameny, čokoládová masáž, medová masáž, jemné mobilizace, reflexologie plosky nohy, baňkování, přístrojová lymfatická masáž, masáž dolních a horních končetin. Sauna.

Klasické i relaxační masáže s použitím lávových kamenů. -aroma masáže - manuální lymfodrenáže -čokoládové masáže s použitím lávových kamenů - čínská masáž TUINA -havajská masáž s lávovými kameny -prodej zahřívacích papučí a polštářků -zábaly na dolní končetiny - zábaly na ruce s použitím termorukavic - medová masáž - rašelinové zábaly - ...

Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog.

Zdravotnictví, lékař: -chirurgie, ortopedie.

Služby: -pečovatelské -domácí ošetřovatelská péče, ošetřovatelka -poradenství v oblasti výživy, výživový poradce.

Praktické zubní lékařství

Gynekologická ambulance: -ženský lékař -gynekolog. Pobočka: Školní 680/2 664 47 Střelice Mobil: 604 108 523

Alternativní medicínahomeopatie - chiropraxe Masáže - baňkování - shiatsu.

Kosmetické studio: Kosmetika: -depilace -pro ženy depilace lýtek, celých nohou, podpaždí, rukou, třísel, v obličeji -pro muže depilace zad, hrudi -masáže -Abhyanga - ayurvédská masáž -Dornova metoda a Breussova masáž -Champi - indická masáž hlavy -Hot Stones - horké lávové kameny -Hot Chocolate - horká čokoláda -Ba Guan - ...

Poradenství - zdravé a bezpečné hubnutí, zpracování individuální analýzy stavby těla.

Nabízím masáže v pohodlí Vašeho domova. Objednávky přijímám převážně z Brna a jeho okolí, ale lze domluvit masáže i na vzdálenějším místě jižní Moravy. Dopřejte svému tělu masáž a vychutnejte si ji kdekoli budete chtít.

Otorinolaryngolog (diagnostikuje choroby ušní, nosní a krční), privátní lékař.

Privátní praxe. Privátní lékař. Ortopedie, ortoped.

Privátní praxe: -zubní lékař.

Privátní praxe: -gynekolog, porodník.

Wellness centrum: -hydrocolon -lymfodrenáž -vacupress -harmonizace.

Zdravotnictví: -zubní lékař -stomatolog.