INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

MEDIKA SW spol. s r.o. provozuje nefrologickou a interní ambulanci.

MUDr. Bělohlávková s.r.o. provozuje ordinaci zubního lékaře a zaměřuje se na stomatologii, stomatochirurgii, implantologii a dentální hygienu.

Flortho s.r.o. provozuje ortodontickou ordinaci a provádí také dentální hygienu.

MUDr. František Kučera provozuje urologickou ambulanci a provádí endoskopická vyšetření.

Mgr. Zuzana Spáčilová se zaměřuje na fyzioterapie a problémy pohybového aparátu.

Léčebná rehabilitace - senzomotorická cvičení - reflexní masáže - termoterapie - vodoléčba.

Veronika Kummerová, DiS. se zaměřuje na dentální hygienu a odstraňování zubního kamene.

MUDr. Hana Šmírová provozuje kožní, dermatologickou ambulanci.

Klinická psychologie, psychoterapie, hypnóza

Mgr. František Zakopal je dopravní psycholog provádějící dopravně psychologické vyšetření pro opětovné získání řidičských průkazů.

Hotel nemojanský mlýn - restaurace - svatby, oslavy - wellness - jízdárna, rybaření

Profesionální péče o zuby - dentální hygiena, estetická stomatologie, bělení zubů, zubní implantáty

Masáže všeho druhu zajišťuje Monika Kolaříková z Otnice. Provádí tejpování, masážní techniky (reflexní, pro sportovce, klasické), také lymfodrenáž, jemné techniky nebo baňkování. .

Firma se zaměřuje na pomoc lidem v oblasti zdraví a celkového životního stylu: - profesionální poradenství v oblasti redukce váhy včetně pravidelné kontroly - fitness a sportovní aktivity zaměřené na tvarování postavy a účinné spalování tuků - prodej speciálních výživových doplňků

Odborný lékař otorhinolaryngologie, akupuktura v rámci oboru.

Služby mobilního maséra. Mobilní masérské služby: - klasické masáže - Breussova masáž proti bolestem zad - detoxikační medová kúra - antistresová indická masáž hlavy a šije.

Dietní program Its my life!, a.s. a 6ti cyklovým dietním plánem..

OČNÍ CENTRUM SOUKROMÁ OČNÍ KLINIKA Provádíme: - Laserové operace očních vad (LASIK, femtosekundovým laserům), operace zraku, zrakové vady: - krátkozrakosti - dalekozrakosti - astigmatismus - presbyopie - kapka rosy - Mikrochirurgické oční operace: - laserové operace šedého zákalu, Intacor - operace šedého zákalu - ...

Masáže. Kinesiotaping, Čínskou masáž TUINA, relaxační masáž, sportovní masáž, baňkování, medovou masáž, reiki, reflexologii nohou, lifting a lymfatické masáže.