INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Sexuologie a andrologie: - sexuologická diagnostika a terapie - poruchy reprodukce - léčba frigidity - vyšetření mužské plodnosti – spermiogram - řešení poruch erekce.

Kliniku jsme založili za účelem poskytnout našim pacientům a klientům, odlišný, přísně individuální přístup k řešení zdravotních a estetických problémů. Poskytujeme špičkovou zdravotní péči založenou na vysoké odborné erudici lékařského týmu za využití nejmodernějších léčebných metod a přístrojů. Samozřejmostí je pro nás nadstandardní ...

Zubní ordinace. Stomatologie. Dentální hygiena.

Mgr. Dana Chmelíková provozuje logopedickou ambulanci.

Interní a kardiologická ambulance. Další ordinace Vítězná 173/1A Litovel tel. 585 154 638

Rehabilitace: - uvolňovací cvičení - kondiční cvičení na posilovacích strojích - vodoléčba, minerální a vířivé koupele, skotské střiky - sauna - rekondiční masáže - regenerace - masáže.

Ordinace, služby: - plastická chirurgie Ordinace v Kopřivnici Kadláčkova 894/17

ORTODONCIE Rošková s.r.o. provozuje ambulanci ortodoncie.

Společnost Rehabilitační centrum FyzioHelp s.r.o. jako soukromé zdravotní středisko, se specializuje na ortopedickou, neurologickou, gynekologickou a sportovní problematiku.

Zdravotnické zařízení, obor dermavenerologie se specializací lymfologie Specializace na komplexní léčbu lymfedému, který vzniká v lymfatickém systému. Pomáháme pacientům, které trápí problém dlouhodobých otoků projevujících se jak na horních, tak i dolních končetinách, ať už po onkologických či chirurgických zákrocích, po úrazech, popř. ...

Chirurgická ordinace. Pracovní doba: Po - 8-18 Út - jen objednávky St - 8-18 Čt - 14-18 Pá - jen objednávky.

Termální lázně Velké Losiny jsou nejstarší moravské termální lázně. Jsou zasazeny do rozsáhlého lesoparku se vzrostlými stromy a vzácnými dřevinami. Nabízí léčbu přírodními termálními sirnými prameny, které vyvěrají na tektonickém styku Keprnické a Desenské klenby. Teplota vody je 36 – 37 °C a odpovídá hloubce jejího tvoření kolem 1000 m. Jedná se ...

Gynekologická ambulance: - diagnostika a léčba močových potíží žen - dětská gynekologie.

Společnost Kozák-Dental s.r.o. provozuje estetickou stomatologii.

TANA oční klinika je nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje nadstandardní ambulantní oftalmologickou péči. Oftalmologická péče: - odstranění brýlí - laser - čočky - operace šedého zákalu - plastické operace - léčba sítnice - dětská oftalmologie.

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost MUDr. Jana Pachová Ordinace ortopedie doc.MUDr.Miroslav Pach, CSc. Další ordinace Uničov Nemocniční 270, Uničov tel. 585 051 662

ReFit Clinic s.r.o. se zaměřuje na tělovýchovné lékařství, rehabilitace, fyzioterapie, obezitologii a psychologii.

Mgr. Eva Šalamonová provozuje klinickou ambulanci Loštice.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie -licence v oboru alergologie a imunologie.

IVF Clinic centrum asistované reprodukce. Jsme nestátní zdravotnické zařízení zabývajícího se léčbou neplodnosti. Provozujeme ambulance specializované na diagnostiku a léčbu neplodnosti, operační sál a laboratoř.