INTERNA - NEFROLOGIE Znojmo s.r.o.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař

Potřebujete se objednat na vyšetření k odbornému lékaři? Ortopedie, chirurgie, neurologie, ORL, gynekologie, urologie, psychiatrie, genetická pracoviště, alergologie, kožní, oční anebo revmatologie jsou specializovaná pracoviště odborných lékařů.

Rehabilitační centrum. Rehabilizace. Rehabilitační služby.

Gynekologické centrum. Gyncentrum: - komplexní gynekologická a ultrazvuková vyšetření na jednom místě - komplexní péče o těhotné, včetně všech UZ screeningů. Centrum léčby neplodnosti. Plastická chirurgie. Kosmetické služby. Masáže, masérské služby: - masáže zad - baňková masáž - reflexní masáž nohou - masáž v těhotenství. ...

Principy celostního myšlení Praktické využití v oblastech vědy, medicíny, pedagogiky, filosofie i náboženství.

C.E.M. je špičkové laserové centrum zaměřené na estetickou medicínu s dalšími doplňkovými službami pro péči v oblasti kosmetikya pedikúry. Zcela nové Centrum estetické medicíny je vybaveno přístroji s nejmodernějšími technologiemi: -vyhlazení vrásek -odstranění tuku -laserová depilace.

Středisko sociálních služeb - osobní asistence - respitní péče v domácím prostředí - doprava osob seniorů

Masérské, rekondiční a regenerační služby Zámečnictví, nástrojářství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod

Masérské služby: - klasické masáže zad a celého těla - reflexní terapie - reflexní masáže - masáže lávovými kameny - holistická celostní masáž - aromaterapie. Internetový prodej, eshop, e-shop: - starožitnosti, umělecká díla. Aukce: - starožitnosti - současné a antikvariátní výtvarné umění.

Solná jeskyně: - místnost vytvořená ze soli z Himalájí, Mrtvého moře a Polska - teplota v rozmezí 20 – 22°C a vlhkost 65 – 70% . Prodej: - kosmetika z Mrtvého moře.

Zdravotní masér. Masérské služby: - baňkování - segmentová reflexní masáž - thajská masáž - klasické masáže - relaxační masáže.

Centrum laserové medicíny: - rehabilitace - léčba oparů, - padání vlasů - migrény - problematické pleti - poúrazové stavy - záněty šlach - popáleniny - bércové vředy - bolesti kloubů a páteře - odstraňování mateřských znamének. - depilace laserem - odstraňování žilek a vrásek - odstraňování bradavic a výrůstků.