Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Biorezonanční terapie Bicom je terapeutická metoda pracující s elektromagnetickými frekvencemi přirozeně vysílanými pacientem. Tato metoda díky svému principu nemá vedlejší škodlivé účinky, dokonce může napravit vedlejší účinky jiných tradičních terapií. Využít lze při odvykání kouření, hubnutí, stresu, nespavosti i ekzémech.
BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce.Psychologické poradenství a diagnostika.

Výjimečné thajské masáže, thajská masáž v budově hotelu Barceló Brno Palace: - masáže i pro páry - čtyřruké masáže - masáže domů - dárkové poukazy.

Masáže klasické reflexní, lymfatické, ajurvédské, energetizační, těhotenské. Mobilní masáže.

Kavárna s dětským koutkem, dětská kavárna. Solná jeskyně - jeskyně je výhradně ze soli z Mrtvého moře Restaurace, pizzerie. - pizza s rozvozem.

Škola klasické a sportovní masáže a trenérská škola: - masérský kurz - zdravotní masér - trenér fitness - výživový poradce.

Masérské služby: - sportovní a rekondiční masáže - masáže lávovými kameny - těhotenské masáže. Certifikát Kineziotaping.

Masérské služby: - sportovní a rekondiční masáže - anticelulitidní masáže - relaxační masáže - masáže baňkami. Další služby: - lektorka cvičení na Power Plate - vystudovaná dietní sestra.

Masáže zad, šijí, rukou, nohou, obličeje, dekoltu.

REIKI Masáže - klasické - lymfatické - lávovými kameny - thajské.

Solárium Infrasauna - whirlpool Bodystyling.

Masáže medová, relaxační, havajská, čínská

Prodej - speciální kosmetické přípravky ALCINA Kadeřnictví - společenské účesy Kosmetika - prodlužování řas - kosmetické líčení Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Solárium Výklad karet E- shop - kosmetika ALCINA Masáže - klasické - medové - havajské - Lomi - manuální lymfomasáže - čokoládové zábaly - těhotenské ...

Masáže i pro těhotné - rehabilitace.

Rehabilitace: - masáže - baňkování - prohřátí obilným polštářkem. Rehabilitační pomůcky.

Relaxační lázně JUPITER Vám nabízí lázeňské a relaxační služby zdraví a krásy, vše pod jednou střechou. Na začátku klientku či klienta čeká vstupní pohovor s odborníkem na zdraví a správný životní styl, kde jsou upřesněny problémy i požadavky a doporučeny procedury takříkajíc šité na tělo, přesně dle zdravotního stavu zákazníka i jeho ...

Dámské a pánské kadeřnictví Kosmetika Masáže.

Kurzy a semináře Péče o duši a tělo - psychoterapie - EVA + EVH efektivní vertikální analýza - RFL rodová analýza - EFT techniky emoční svobody - autopatie - zasvěcení do energetických systémů - energetické ošetření - léčivé obrázky - automatická kresba. Masáže

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské - prodlužování vlasů ultrazvukem a studeným keratinem - vrstvené melírováním - kreativní střihy - slavnostní účesy Kosmetika - péče o pleť - chemický peeling - odborné poradenství Pedikúra Masáže.

Kadeřnictví Kosmetika Modeláž nehtů Masáže

Kosmetika - permanentní make-up Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů Masáže