Odpočiňte si od každodenních starostí a vyzkoušejte klasickou masáž, indickou, čínskou, lymfatickou, čokoládovou, sportovní, těhotenskou, reflexní, tantrickou či thajskou masáž. Masáže mohou mít i rehabilitační účinek a pomohou vám od zdravotních problémů.

BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Biorezonanční terapie Bicom je terapeutická metoda pracující s elektromagnetickými frekvencemi přirozeně vysílanými pacientem. Tato metoda díky svému principu nemá vedlejší škodlivé účinky, dokonce může napravit vedlejší účinky jiných tradičních terapií. Využít lze při odvykání kouření, hubnutí, stresu, nespavosti i ekzémech.
BICOM  Tělokruhy - biorezonanční terapie
Profesionální služby v oblasti dámského, pánského kadeřnictví na Praze 1. Pracujeme s produkty řady Wella Professionals. V našem salonu je Vám k dispozici profesionální vizážistka, která Vám pomůže vybrat oblečení, líčení a účes tak, aby podtrhovaly Vaši osobnost a vyzdvihovaly Vaše klady. Pro relaxaci a regeneraci Vašeho těla svěřte se do rukou ...

Služby: -domácí zdravotní péče -rehabilitace, fyzioterapie

Nestátní zdravotnické zařízení se zaměřením na rehabilitaci a rekondici. Rehabilitace hrazená pojišťovnami. Poskytujeme individuální fyzioterapii dospělých, dětí, sportovců, fyzikální terapii, masáže (vč. manuální lymfatické), pravidelná skupinová cvičení, přístrojovou lymfodrenáž, trénink v rehabilitační posilovně (široká nabídka programů). ...

Masážní procedury, relax, wellness a ajurvéda z klidu a moudrosti Asie. Srovnání dechu, přijímání energie a obnovení harmonie v emocích, myšlenkách a životech.

Wellness centrum -kosmetika -relaxace -masáže

Solárium Bowling Fitness - whirpool, sauna, pára Squash Lázeňské procedury perličková koupel, olejové bylinkové lázně, podvodní masáže, parní tunel Masáže

Solárium Fitness centrum - posilovna - osobní tréninky Sauna Masáže

MOBILNÍ SALON - MY PŘIJDEME ZA VÁMI! Nabízíme kompletní kadeřnické, kosmetické a masérské služby po celé Praze a okolí! Jsme tým profesionálů s dlouholetou praxí a odbornou znalostí.

Kosmetický a relaxační salon v centru Prahy 2, Lublaňská 63/3, cca. 50 metrů od I.P.Pavlova nabízí širokou škálu ošetření profesionální německou kosmetikou Etre Belle. Revoluční ultrazvukové čištění pleti je součástí všech kosmetických ošetření. Ultrazvuk též využíváme ke vpravování ampulí, sér a kyseliny Hyaluronové.Salon dále nabízí pestrou ...

Akupunktura - čínská bylinná terapie - ušní akupunktura - naturopatie - homeopatie Nutriční poradenství Klinika - alternativní medicína Fyzioterapie - masáže (čínské, lymfatické, biodynamické, ...)

Služby tradiční čínské medicíny - akupunktura - čínská bylinná terapie - fyzioterapie - redukční a detoxiakční programy - čínské masáže - nutriční poradenství.

Služby: - rehabilitace - relaxace - regenrace - masáže - přírodní doplňky stravy - výživové poradenství.

Detašované ambulantní pracoviště Rehabilitační kliniky Malvazinky Praha. Rehabilitační péče.

Rehabilitační klinika Malvazinky (RKM) je nové a moderní zdravotnické zařízení, které nabízí v současné době nejucelenější koncepci individuální zdravotní péče.

Fyzioterapeutické služby, fyzioterapeut - komplexní terapie pohybového aparátu - manuální lymfodrenáž.

TERAPEA centrum Služby: - fyzioterapie - reflexní zónové terapie - SM-Systém - léčba a prevence poruch a onemocnění páteře.

JR Studio: - kadeřnictví - kosmetika - manikúra, pedikúra - masáže. Adresa: Americká 6 Praha 2

Provoz solné jeskyně. Unikátní mikroklima solné jeskyně zlepšuje kondici organismu, má rehabilitační i preventivní účinky. Relaxační kůra příznivě působí na lidskou psychiku a přispívá tak vyváženě k celkovému zdraví.