Stomatologické ordinace nabízí komplexní péči o chrup. Tato péče zahrnuje pravidelné prohlídky, dentální hygienu, odstranění zubního kamene, léčbu zubních kazů, bělení chrupu, čištění kanálků, ale také zubní implantáty či akutní ošetření bolestivých zubů.

Privátní praxe. Zubní ordinace-stomatologie.

Zubní ordinace - stomatologie.

Dentilis s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci pro dospělé a děti.

Privátní zubní ordinace. Stomatologie.

Nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje služby v oboru dentální hygieny. Profesionální čištění zubů, výběr vhodných pomůcek a prostředků péče o chrup, nácvik správné techniky čištění zubů, poradenství správných návyků výživy, bělení zubů, aplikace zubních šperků. Odstraňování zubního kamene.

Společnost Dentalstyl s.r.o. provozuje zubní ordinaci - preventivní prohlídky, estetická, protetická a dětská stomatologie, záchovná stomatologie a endodoncie, parodontologie, prodej dentálních pomůcek v rámci dentální hygieny.

Dentální hygienistka. Dentální hygiena pro dospělé i pro děti. Bělení zubů. Leštění zubů. Řešení paradontidy, krvácení dásní. Ošetření citlivých krčků.

Privátní praxe. Zubní ordinace-stomatologie.

MUDr. Pavla Krejnická nabízí služby praktického zubního lékaře pro děti a dospělé se zaměřením na prevenci a je držitelkou certifikátu Společnosti preventivní stomatologie. Působnost MUDr. Krejnické je ve městech Blatná a Sedlice v okrese Strakonice. Cílem stomatologické ordinace MUDr. Krejnické je poskytování komplexní péče o chrup. Počínaje ...

Medicentrum Beroun, spol. s r.o. se svým týmem špičkových specialistů zajišťuje zdravotní péči v širokém spektru lékařských oborů. Poskytujeme služby praktického lékaře, ale i specializované obory jako je neurologie, interna, chirurgie a další. Jsme Vám schopni poskytnou širokou škálu lékařských služeb pod jednou střechou.

Společnost Fair dent s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci ve Frýdku-Místku.

Stomatologická ordinace sídlící nedaleko centra Mladé Boleslavi.

Soukromá ordinace zubního lékaře. Stomatologie. Dentální hygiena - MUDr. Jana Drbalová.

MUDr. Eva Cyrusová provozuje stomatologickou ordinaci.