Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Studio Ano Ano Zajišťuje služby: -manikúra a modeláž nehtů (nehty) -klasická a přístrojová pedikúra -kadeřnické (kadeřnictví) -pánské, dámské, dětské. Další služby: -relaxace pomocí "REIKI" -výklad tarotových karet. Provozní doba dle telefonického objednání zákazníka (lze i na záznamník).

Masérské služby: - japonská léčebná masáž - Yumeiho: - jedná se o tlako-hnětnou kyčel-nápravnou léčbu, která dokáže překonat bolesti hlavy, svalovou ztuhlost a bolavou krční páteř nebo ramena, bolesti kyčlí, hrudní či bederní páteře a další obtíže - dornova metoda: - pomocí velmi jemné manuální techniky napraví ...

Kontrola a čištění: - komíny - spalinové cesty. Kominické práce: - frézování, vložkování, prohlídky komínů servisní kamerou. Dodávka, montáže: - fasádní vícevrstvé komínové systémy z nerez oceli. Oprava: -kouřovody pro plynná a tuhá paliva. Masérské služby: - masáže.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - kontaktní čočky všeho druhu: - torické, astigmatické, multifokální - všechny barvy - příslušenství: - oční kapky - roztoky - pouzdra na kontaktní čočky. - pinzety, kleštičky, aplikátory - vitamíny pro zdravé oči. Služby, oprava, servis v oblasti informačních ...

Prodej - aromaterapeutická kosmetika NOBILIS TILIA, SALUS Prodej - dekorativní a užitková keramika Prodej - čaje - káva - koření - vína - rostlinné oleje Prodej - elektrické lampy - aromalampy - voskové dekoraticní svíce Aromaterapie Holistické aromaterapeutické masáže

Služby, prodej: -oční optika -dioptrické brýle -kontaktní čočky -vyšetření zraku -poradenství -pouzdra na čočky -pouzdra na brýle -sluneční brýle -péče o kontaktní čočky -doplňky výživy zraku.

Poradce pro výživu - komplexní poradenství pro úpravu váhy - sestavení jídelníčku - spolupráce na změně životního stylu

Hledáte veterináře v okolí Hradce Králové? Navštivte naši veterinární ordinaci, sídlíme v Třebechovicích pod Orebem. Nabízíme ošetření malých i velkých zvířat. Prodáváme krmiva a veterinární diety. Po telefonické dohodě se domluvíme na návštěvě i mimo ordinační hodiny a veterinárních zákrocích u majitele. Služby: ordinace, prodej krmiv, prodej ...

Kardiologická ambulance. Odborný lékař v oboru kardiologie: - komplexní diagnostická, léčebná a preventivní péče v oboru ambulantní kardiologie: - EKG - Holterovo monitorování - 24hodinové ekg - Read my Heart - zapůjčení domácího monitoru arytmií - Tonoport - 24 hodinové monitorování krevního tlaku - Ergometrie - ...

Gynekologie. Soukromá gynekologická ambulance. Komplexní gynekologicko-porodnická péče. Ordinace ženského lékaře: - diagnostika - léčba poruch plodnosti.

Stomatologie. Ordinace praktického lékaře stomatologa. Služby: - nabídka bělení zubů - aplikace zubní bižuterie - odstranění zubního kamene - fotokompozitní výplně - rentgen. Výroba: - keramické můstky, metalokeramika. Doplňkový prodej. - pomůcky dentální hygieny.

Prodej - výrobky kosmetiky SOTHYS PARIS Kosmetika - SPA péče o pokožku celého těla - denní, večerní, svatební a trendy líčení - celodenní servis ve svatební den - osobní harmonie barev - zeštihlující eskapáda Manikúra - pedikúra Škola líčení Masáže