Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Mgr. Vladimíra Ptašniková poskytuje psychoterapeutické služby, psychoterapii individuální, psychodiagnostiku osobnosti, psychologickou konzultaci a pomoc při krizové situaci, partnerskou terapie, supervizi.

MUDr. Ondřej Strnadel je praktický lékař pro dospělé.

Charita sv. Martina poskytuje služby: - charitní pečovatelská služba - domácí zdravotní péče - nabídka pomůcek

MUDr. Kamila Hnízdová je praktický lékař pro děti a dorost, dětský kardiolog.

MUDr. Miloslav Procházka provozuje ordinaci odborného lékaře.

Praktický lékař pro děti a dorost. Pediatr. Dětská kardiologie.

Středisko ošetřovatelské péče: - pečovatelská služba. - ošetřovatelská služba - osobní asistence - sociální služba.

Charita: - účelové zařízení Římskokatolické církve. Poskytované služby: - charitní pečovatelské služby. - ošetřovatelské služby - půjčovna kompenzačních pomůcek (KP) - Zvídálek - Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - Humanitátní středisko - pomoc lidem, kteří se ocitli v nepříznivé životní situaci.

Rehabilitační lékař. Další ordinace: - Bruntálská 129, Bruntál, tel. 554582250.

Praktický lékař pro dospělé: MUDr. Radan Míček MUDr. Petra Míčková

Společnost ORTOHAL s.r.o. provozuje ortopedickou ambulanci.

Ortopedická ambulance: - manuální medicína. Sonografie pohybového aparátu.

Praktický lékař pro děti a dorost. Dětský lékař.

Praktický lékař pro dospělé: - zdravotně preventivní péče - možnost objednání v ordinačních hodinách - požadavek na předpis léků - pracovně lékařská péče na základě uzavřených smluv

Hotel VZ Ovčárna nabízí příjemné ubytování v půvabném prostředí Jeseníků v nadmořské výšce 1 300 m na křižovatce běžeckých a turistických tratí, přímo pod nejvyšším vrcholem - horou Praděd. Služby jsou poskytovány i široké veřejnosti.

Služby: - psychologické poradenství - diagnostika vztahů ve třídách pomocí sociometrického dotazníku B3 - skupinové aktivity pro žáky

Zuzana Vrublová, DiS. je fyzioterapeut.

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost. Pediatrie.

Šárka Janáčová je porodní asistentka.