Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Společnost Cerebrovaskulární poradna s. r. o. provádí neurologické vyšetření, ultrazvukové vyšetření krčních a mozkových tepen, odborné poradenství

Společnost pro gynekologickou péči. Gynekologie pro děti i dospělé. Ordinace - obory: - dětská gynekologie - gynekologie a porodnictví. Praktický lékař gynekolog. Denzitometrický screening. Mamografický screening. Genetický screening.

Kardiologie - Ostrava s. r. o. provozuje kardiologickou ambulanci v Ostravě.

Mgr. Barbora Hellemannová, Ph.D. provozuje logopedickou ambulanci v Ostravě.

Distribuce, dodávka, výroba: - brýlové obruby - skla - brýlové čočky značky Jai Kudo.

MDDr. David Mlynář provozuje stomatologickou ordinaci.

Praktický lékař pro děti a dorost, dětský lékař, pediatrie.

Mgr. Iva Kramolišová je psycholog v Ostravě.

Firma Jiří Hlinka - Podpora Bytí nabízí poradenské služby pro regeneraci sil přírodními prostředky a pomáhá v oblasti nápravy i podpory zdraví. Provádíme vyhledávání a detekce geopatogenních zón. Dále se zabýváme výzkumem geneze, bioenergetiky a zjišťujeme možnosti eliminace negativního působení na člověka. Služby: - poradenství a pomoc v ...

Martina Adamčíková provozuje stomatologickou ordinaci.

Axony je vzdělávací a fyzioterapeutické centrum, které se zaměřuje klasické ale i nejmodernější postupy. Psychologická pomoc, terapie, relaxace, mindfulness.

Mgr. Lucie Fickerová poskytuje fyzioterapeutické služby: Těhotenská fyzioterapie, příprava k porodu, fyzioterapie dysfunkcí svalů pánevního dna, terapie neplodnosti párů, péče o jizvy, terapie diastáz, masáže nejen pro těhotné ženy.

PhDr. Olga Rutová provozuje ambulanci klinické psychologie.

Naše ORL ambulance se zabývá diagnostikou, léčbou a prevencí ušních, nosních a krčních onemocnění u pacientů všech věkových skupin.

Nemocnice. Oddělení: - anesteziologie a resuscitace - oddělení centrálního příjmu s emergency - kožní - dětské - chirurgie a traumatologie - interna (kardiovaskulární) - léčebná rehabilitace - neurochirurgie - neurologie - oční - klinické biochemie - hematologie - tuberkulózy a reespiračních nemocí a funkční diagnostika - ...

Společnost Proesthetic K+P s.r.o. provozuje zubní ordinaci.

Společnost Medilam ergonomics s.r.o. zajišťuje pracovnělékařské služby. Mají také akreditovanou laboratoř pro měření lokální svalové zátěže, fyzické zátěže, pracovních poloh, hluku v pracovním a komunálním prostředí apod.

Společnost SVAL-praktik s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

Společnost Péče srdcem, z.ú. poskytuje služby domácí péče.

Společnost Krajská adiktologická ambulance pro děti a dorost s.r.o. Ambulance se zabývá komplexní diagnostikou a léčbou poruch vyvolaných účinkem návykových látek (alkohol, nealkoholové drogy) a nelátkových závislostí u dětí (gambling, závislost na počítačí, apod...).