Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Oční optika. Prodej: - brýle - čočky - příslušenství.

Chirurgické centrum Všeobecné lékařství Akreditované očkovací centrum Sportovní medicína

Výroba-léčivé přípravky: -masťové základy (masti, krémy, gely, suspenze, pasty) -tablety -smluvní výroby-masťové základy a tablety, včetně balení (např. pro kosmetické firmy). Kontrola jakosti-certifikovaná laboratoř SÚKL Praha pod identifikačním číslem 510: ...

Výroba: - pilařské výrobky Pořez: - kulatina - katr, pila tel.: 461 - 21753. Údržba zeleně. Prodej: - dřevo - hranoly dřevěné - řezivo - chemické prostředky na ochranu lesa lesních kultur. Poradenství. Rehabilitační zařízení. Masáže. Vodoléčba, elektroléčba. Posilovna. Kondiční cvičení. Solárium. Poradenství.

Rehabilitační centrum. Rehabilizace. Rehabilitační služby.

Montáž, výroba: - zdravotnické prostředky určené k jednorázovému použití - výroba probíhá ve dvou provozovnách s čistými prostory, které jsou klasifikovány třídou čistoty D. MPH nabízí svým zákazníkům širokou škálu vysoce kvalitních výrobků pro jednorázové použití: - infúzní sety - propojovací hadičky - drenážní systémy - ...

Práce, služby: - rozbory vody, zeminy, kalů, odpadů

Síť provozoven oční optiky. Brýle, sluneční brýle, kontaktní čočky, kompletní sortiment čoček včetně barevných. Ordinace očního lékaře. Měření zraku, zhotovení brýlí, plný sortiment skel.

Dodavatel informačních systémů, diagnostických přístrojů, zdravotnické techniky a zároveň i poskytovatelem služeb v oblasti informačních technologií pro zdravotnictví.

Zcela nezávislá laboratoř nabízí své služby v oblasti chemických a mikrobiologických rozborů. Oblasti: Pardubice Praha Moravská Třebová Svitavy Žamberk Polička Lytomyšl Choceň Rychnov nad Kněžnou Kostelec nad Orlicí Česká Třebová Třebechovice pod Orebem Lanškroun Vysoké Mýto Šumperk Hradec Králové Králíky Bruntál Týniště nad ...

Veterinární ordinace, zvěrolékař.

Lékárna U Apolináře. Pobočka. Maloobchod, prodej: -léky, léčiva.

Gynekologické centrum. Gyncentrum: - komplexní gynekologická a ultrazvuková vyšetření na jednom místě - komplexní péče o těhotné, včetně všech UZ screeningů. Centrum léčby neplodnosti. Plastická chirurgie. Kosmetické služby. Masáže, masérské služby: - masáže zad - baňková masáž - reflexní masáž nohou - masáž v těhotenství. ...

Oční optika. Maloobchod, prodej, výroba: - brýle.

Oční optika. Maloobchod, prodej, výroba: - brýle.

Kryocentrum - kryokabina - lokální kryoterapie - badminton - masáže - K2 Hiking cvičení - bodyform cvičení - slimbox cvičení

Oční optika Zhotovujeme brýle na lékařský předpis i bez něho na přání zákazníka. Kompletní služby oční optiky včetně vyšetření očním lékařem.

Samostatné ordinace praktických lékařů stomatologů, zubní laboratoř.

Centrum zubní implantologie. Kompletní rekonstrukce chrupu. Ošetření v analgosedaci.

Služby: - akreditovaná kalibrační laboratoř č. 2290 v oboru měření délka, úhel, teplota, tlak, hmotnost, kroutící moment a dále také síla - kalibrace měřidel - prodej měřidel a vah.

Zdravotní středisko Chrudim .