Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Kamenná prodejna, e-shop: - baterie - autobaterie - baterie do naslouchadel - záložní zdroje - nabíječky.

Internetový prodej zdravotních pomůcek pro seniory.

Výroba ostatních strojů a zařízení pro všeobecné účely Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb Výroba ozařovacích, elektroléčebných a elektroterapeutických přístrojů.

Vyšetření zraku, aplikace kontaktních čoček i barevných. Široký výběr obrub, slunečních brýlí, dětské brýle. Veškerá skla i plastová s antireflexem. Specialisté na multifokální brýle.

Výroba, distribuce: - zdravotnický materiál - infuzní sety - krytí, fixace - odsávání, drenáže - materiál pro urologii - rouškování, pláště.

Dodávka - přístroje na hojení ran - zdravotní pomůcky.

BEAUTYSHAPE Clinic - klinika estetické medicíny. Naši lékaři neustále zvyšují svou kvalifikaci a školí se v nejnovějších metodách a používání nejmodernějších produktů estetické medicíny. Získali jsme důvěru a respekt mnoha klientů nejen z České republiky. Také poskytujeme efektivní poradenství.

Internetový obchod, e-shop: - zdravotnické potřeby - zdravotnická technika - lékárničky Pořádání: - kurzy první pomoci

Dodávka: -zdravotnické prostředky z oblasti gynekologie a dermatologie.

Výroba: - sluchadlové systémy - naslouchací přístroje

-Výroba zdravotnických prostředků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Zabýváme se prodejem speciálních zdravotnických potřeb, obvazových materiálů společnosti Systagenix a distribucí zdravotnického materiálů pro urologii, ortopedii, endoskopii, stomatologii i další odvětví.

Velkoobchod s ostatními výrobky převážně pro domácnost Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb Výroba sportovních potřeb Zprostředkování velkoobchodu Nespecializovaný velkoobchod Maloobchod s převahou potravin, nápojů a tabákových výrobků v nespecializovaných prodejnách

Prodej, e-shop - zdravotnické potřeby a pomůcky - dopňky stravy - dezinfekce - EKG přístroje, dýchycí vaky - cvičební míče - chirurgické nástroje - injekční stříkačky, jehly - obvazový materiál.

Dovoz, distribuce, e-shop - spotřební zdravotnický materiál - dentální výrobky - ochranné oděvy - ochranné rukavice - dezinfekce.

Zubní ordinace, stomatologie Ordinační hodiny: Po: 09:00 - 12:30 13:00 - 17:30 Út: 08.30 - 12:00 12:30 - 15:00 St: 08:00 - 12:00 12:30 - 14:00 Čt: 08:00 - 12:00 12:30 - 14:00 Pá: 08:00 - 12:00 Zubní lékařství MDDr. Simona Bartůňková Štefánikova 43a, budova D, 2. patro 150 00 Praha 5 - Smíchov Tel. 737 373 149

Centrum zdraví AURA: - biokódování proti kouření - kurzy alternativní medicíny.

E-shop s dentálních materiálů pro ordinace a laboratoře.

Irisdiagnostika, vyšetření z kapky krve, frekvenční terapie. Irisdiagnostika nebo jinak označovaná iridologie je rozšířená diagnostická metoda známa tisíce let. Diagnóza se určuje z oční duhovky, panenky a očního bělma. Oko je orgán, který má reflexní nervové zakončení spojené se všemi částmi těla. Pozná se pokud některý orgán oslaben nebo ...

PhDr. Zdeňka Košatecká je soukromý psycholog z Prahy. V mé soukromé psychologické ordinaci se zabývám problémy se závislostmi, a to patologické hráčství, závislost na alkoholu a jiné závislosti jako je například závislost na marihuaně, léková závislost, kodependence a závislost na kyberprostoru. Zabývám se také dalšími problémy, které mohou ...

Naše kosmetické a relaxační studio nabízí profesionální služby v příjemném a klidném prostředí Prahy. Naše zákazníkům poskytujeme řadu kosmetických a relaxačních služeb jako je ošetření pleti, tělovou péči, kosmetiku, manikúru, úpravu a barvení obočí, prodlužování řas, depilaci, líčení či výživové poradenství. Chcete si dopřát opravdu ...

Za 30 let svého působení na trhu má naše společnost stabilní pozici jako distributor zdravotnické techniky a speciálního zdravotnického materiálu světově renomovaných výrobců pro různé medicínské obory. Dodáváme zejména zdravotnické přístroje a speciální zdravotnický materiál pro oblast kardiologie, kardiochirurgie, gastroenterologie, urologie, ...