Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Paní Valéria Kutílková provozuje kosmetický salón a nabízí kompletní péči i pro nejnáročnější klientky. Najdete nás na adrese Boleslavská třída 132/2 v Nymburku. Kosmetický salón, služby: - péče o pleť, masáž, hloubkové čištění, maska, peeling, laser, biolampa - regenerace pleti, biostimulační laser - bezbolestné hloubkové čištění pleti ...

Služby: - výživové poradenství - prodej přípravků na hubnutí

Služby - osobní trenér fitness a kulturistiky - výživový poradce.

Služby: - reflexní terapie - homeopatie - reiki - masáže - baňkování

Rekondiční studio: - VacuShape - Rolletic - sauna - solárium, kolárium - masáže, zábaly - kosmetika - manikúra, pedikúra.

Studio Pohoda: - zdravotní cvičení - výživové poradenství - relaxace.

Výživové poradenství - služby v oblasti snižování nadváhy - úprava stravovacích návyků.

Sanatorium Topas s.r.o. - nestátní zdravotnické zařízení zaměřené na komplexní péči v oboru gerontopsychiatrie.

Sanatorium pro duševně nemocné: - komplexní péče v oboru gerontopsychiatrie.

Služby: - zdravotnické zařízení

Veterinární klinika Slaný provozovaná panem doktorem Jaroslavem Fiedlerem, poskytuje široké spektrum lékařských služeb pro Vaše zvířecí miláčky. Naše ordinace nabízí komplexní preventivní a léčebnou péči pro malá zvířata. Provádíme vakcinace, klinické vyšetření, odčervení, péči o chrup, jednoduché i složité chirugické zákroky a také poskytujeme ...

Internetový obchod, e-shop, maloobchod, testovací centrum: - dalekohledy - puškohledy - noční vidění - dálkoměry - termokamery.

DENTIKO BEROUN s.r.o. je stomatologické pracoviště, které nabízí komplexní stomatologickou péči pro pacienty všech věkových kategorií. Naše klinika dbá o krásu a zdraví Vašeho chrupu. Naším cílem je, abyste se u nás cítili příjemně a bezpečně. Každému pacientovi věnujeme individuální přístup, ošetření na špičkové úrovni a to vše bez čekání a ...

Služby: - formování postavy - korektivní dermatologie

Služby: - poradenství při hledání příčiny a řešení nemocí i nefunkčních vztahů.