Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
E - shop - dámská pyžama - noční košile - zdravotnické a kojenecké potřeby - hračky - plavecké pomůcky - pohankové a špaldové polštářky - kojenecké potřeby - pohankové a špaldové polštářky

Služby: - masérské, rekondiční a regenerační. Masáže: - sportovní a rekondiční - klasická s pílingem - medová - detoxikační - lávovými kameny - Hot Stones - postizometrická relaxace, jemné techniky, mobilizace - Dornova metoda + Breussova masáž - čokoládová masáž, zábaly - bambusová masáž - kineziotejping.

Rehabilitace a zdravotní pomoc: - bolesti zad a kloubů - bolesti hlavy - zablokovaná žebra - poúrazové stavy - vadné držení těla - skoliózy - funkční fertilitu - oslabené pánevní dno - inkontinenci - aktivní jizvy - stavy po cévních mozkových příhodách - artrózy a artritidy - špatný stereotyp dýchání - ploché nohy

Lékárna. Prodejna: - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - zdravotní obuv.

Léčitelství - kineziologie - alternativní medicína - pránické léčení - diagnostika - léčba bioenergií - hlubinná abreaktivní psychoterapie, SRT, restrukting, krystalo reiki I. a II., automatická kresba - energetické čištění blokád - biotherik - magnetoterapie, magnetostimulace, biostimulace - ...

Naše relaxační centrum disponuje tureckou a finskou saunou, vířivkami a vybavením pro wellness procedury. Provádíme čokoládové, růžové či medové masáže.

Kadeřnictví Kosmetika - prodlužování řas - líčení.

Úklidové práce - úklidy kanceláří a domácností jednorázové i pravidelné - dlouhodobé Výživové poradenství

Poradenská činnost v oblasti životního stylu

Josephina - centrum péče o tělo: VacuShape, VIP salon Shellac, prodlužování řas - řasa na řasu, pedikúra, masáže, permanentní make-up, kosmetika, nehtová modeláž

Prodej - rotopedy - spinning kola Výroba - rotopedy - spinning kola Výroba - rehabilitační přístroj MOTREN a ROTREN

Interna Léčebna dlouhodobě nemocných Logopedie Nemocnice Psychiatrie Psychologie Radiodiagnostika

Léčebná a preventivní péče o zvířata, chirurgické a stomatologické zákroky, rentgenologická a sonografická vyšetření, implantace mikročipů v ISO normě, vystavování mezinárodních Petpasů.

Psychologické poradenství - psychoteraperut

Kurzy - psychoterapie Psychologické poradenství - psychoterapie