Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Krajské ambulantní středisko. Středisko sociální rehabilitace těžce zrakově postižených.

Soukromá veterinární ambulance: - interní a chirurgická ošetření - RTG* - SONO - zubní ultrazvuk - čipování - hospitalizace.

Privátní praxe: -diabetologie, diabetologická ambulance.

Služby: - veterinární ambulance pro malá zvířata.

Sauna: -max. pro 7 osob -vnitřní bazén -cena 15, -Kč/saunovací cyklus.

Veterinární ambulance. Veterinární lékařka.

Služby: - autorizované měření emisí stacionárních zdrojů (především kotelny, lakovny, laminátovny...atd) - zkušební laboratoř akreditovaná ČIA - zpracování odborných posudků - poradenství v ochraně ovzduší

Ordinace, ambulance: - neurologie - dětská neurologie - EEG.

Služby: Kadeřnictví: -dámské, pánské a dětské, veškeré úpravy vlasů, barvení, melírování, hloubkové regenerace vlasů, trvalé, permanentní narovnávání vlasů -prodlužování a zahušťování vlasů metodou keratin, pásky a samoaplikační, crazy pramínky, Evropské, Slovanské a Indické vlasy -poradenství a prodej vlasové kosmetiky ALCINA a ...

Privátní praxe. Zubní ordinace-stomatologie.

Služby: -veterinární ambulance pro malá zvířata. -všeobecná veterinární medicína (interní medicína, porodnictví a gynekologie, chirurgie) -preventivní ošetření (čištění uší, stříhání drápků apod.) -odstranění zubního kamene ultrazvukem -stanovení optimální doby krytí -sonografická diagnostika březosti -čipování zvířat a vystavování Pet ...

Služby: -stomatologická laboratoř.

Služby: -regenerační, rekondiční masáž -lávové kameny -reflexní terapie.

Maloobchod, služby: -léčiva, léky -farmaceutické výrobky.

Chirurgická ambulance. Dům zdraví Jihlava.