Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
MUDr. Eva Kučerová provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Aneta Kozojedová, DiS. provozuje ordinaci se zaměřením na dentální hygienu.

Nemocnice. Služby: -dětské oddělení -endokrinologická ambulance -diabetologická ambulance -nefrologická ambulance -odborná dětská ambulance -gastroenterologická ambulance -ultrazvuk -gynekologicko porodnické oddělení -gynekologická ambulance -ultrazvuk -psychoprofylaxe -chirurgické oddělení ...

Gynuz s.r.o. provozuje gynekologickou a ultrazvukovou ordinaci.

UNARS, s.r.o. provozuje neurologickou ambulanci.

Ordinace, služby: - praktický lékař pro dospělé

Služby oční optiky, zhotovení dioptrických brýlí. Měření zraku. Prodej slunečních brýlí a doplňkového sortimentu. Oprava optiky a čištění. Výroba a prodej kontaktních čoček.

Zubní péče Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n.

Službyy. -praktický lékař pro dospělé.

Vysočinské nemocnice s.r.o. jsou nestátní zdravotnické zařízení provozující léčebny dlouhodobě nemocných a ambulance (interna, ultrasonografie, diabetologie, urologie, plicní a kalmetizace) a pracovištěm RDG. Poskytujeme léčebnou, ošetřovatelskou a rehabilitační péči o dlouhodobě nemocné. Nabízíme možnost využití nadstandardního pokoje i služeb.

Nestátní zdravotnické zařízení poskytující trvalou komplexní lékařskou ošetřovatelskou péči s celkovou kapacitou 104 lůžek. Z toho je 89 lůžek vyhrazených pro následnou péči typu LDN a 15 lůžek pro klienty vyžadující dlouhodobou ošetřovatelskou péči bez nepřetržitého lékařského dohledu. I pro tyto klienty je v našem zařízení lékař dostupný 24 ...

Oculista trade s.r.o. provozuje oční ordinace a optiky.

Chirurgie Kamenice s.r.o. provozuje chirurgickou ordinaci, zabývá se cévní chirurgií a sonografií.

Služby: -zdravotnické středisko -praktický lékař pro dospělé -praktický lékař pro děti a dorost -chirurgie -gynekologie -zubní lékař -rehabilitace.

Fyzioterapie, McKenzie diagnostika a terapie, certifikované kurzy ACT metoda, diagnostika funkce pánevního dna u žen, - inkontinence, neplodnost, respirační fyzioterapie asymetrický motorický vývoj u kojenců a batolat, polohová plagiocefalie u novorozenců a kojenců, Masérské, rekondiční a regenerační služby.

Eliška Matějková, DiS. se zaměřuje na dentální hygienu a odstraňování zubního kamene.

Služby: - praktický lékař pro děti a dorost. Další ordinace: - Na Tvrzi 221 - 394 21 Hořepník - Košetice - Lukavec - Vyklantická.

Praktik Petrová s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

MUDr. Tomáš Jílek provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

ubytování, moderní wellness a špičková gastronomie,

Penzion H-Market nabízí příjemné ubytování v apartmánech s vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem. Součástí našeho pensionu je také privátní wellness, společenská místnost a v létě je Vám k dispozici také pergola s krbem. Najdete nás přímo v centru města Pelhřimov na Tylově ulici. Ubytování, penzion: - 3 apartmány - apartmány pro ...