Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
Služby: - masáže - klasické, regenerační, sportovní, reflexní, lymfatické - baňkování.

Oční optika - měření zraku - aplikace kontaktních čoček - multifokální brýle.

Zdravotnictví-privátní praxe: -stomatologická ambulance, zubař, praktický zubní lékař -ordinační hodiny po 7-11 12.30-17 út 7-11.30 12-14 st 7-11.30 12-14 čt 7-12 13-16 pá 7-13

Služby: -Velkoobchod veterinárních léčiv a pomůcek, -Dovoz a distribuce humánní zdravotní kosmetiky a doplňků stravy, -Přebalování, rozplńování, etiketování, veterinárních léčiv (výrobní povolení USKVBL Brno). -Dodávky na místo do 24 hodin, - Výhodné obchodní podmínky, - Zprostředkování likvidace med. odpadu pro veterinární lékaře.

Nákup a prodej: -veterinární a chovatelské potřeby.

Galvanoterapie Sportovní, relaxační a regenerační masáže pro muže i ženy Prodej dárkových poukazů na wellness, masáže přes e-shop

Oční optika - výroba dioptrických brýlí a prodej a aplikace kontaktních čoček Provádí měření zraku Prodej na eshopu - roztoky, kapky a kontaktní čočky

Oční optika: - dioptrické brýle - sluneční brýle - dětská optika - brýlové čočky - kontaktní čočky - měření zraku - aplikace kontaktních čoček.

Oční optika - zhotovení a opravy brýlí - měření zraku, aplikace kontaktních čoček.

Maloobchod, prodje: - optika - brýlové obruby¨ - kontaktní čočky - sluneční a dioptrické obruby - roztoky na kontaktní čočky "All in one" (Solo Care, Renu, Opti-Free) - pouzdra na brýle - čistící spreje vhodné na brýlové čočky s antireflexní úpravou - čistící spreje proti zamlžování - mikrovlákna - oční kapky, pinzety, lupy, okluzory, ...

Veterinární ordinace: - ošetření psů, koček.

Regenerační centrum. Služby, maloobchod, e-shop: -alternativní psychologické poradenství -diagnostika zdravotních potíží -dietetika -čínská medicína -přírodní potravinové doplňky.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky - léčiva.

Služby: -gynekologická ordinace -gynekologická ambulance.