Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Dental Office H33 s.r.o.
ABENA
IKEPO s.r.o.
Genetika Ostrava s.r.o.
Poliklinika Kyjov, spol.s r.o.

Zdravotnická zařízení praktických a odborných lékařů nabízí akutní pomoc i dlouhodobé řešení zdravotních problémů. Využít lze jak státní léčebná a zdravotní zařízení, tak soukromé ordinace a lékárny. Možnost nákupu léčiv, zdravotnických potřeb a pomůcek.

Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie pomáhá pacientům již od roku 1975. Naši lékaři zde operují celé spektrum úrazů ruky, provádí rekonstrukce poúrazových stavů a řeší onemocnění rukou jako je revmatická ruka, spastická ruka či vrozené vady ruky. Ročně je u nás ambulantně ošetřeno asi 26 000 pacientů a odoperováno přes 4 000.
Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie, příspěvková organizace
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
DOCTA DIA spol. s r.o. provozuje v centru Ostravy dvě ordinace, a to lékařky MUDr. Miroslavy Jurkové a doktora MUDr. Františka Jurka, kteří se zabývají diagnostikou, léčbou a preventivní medicínou dospělých pacientů v oborech diabetologie, kardiologie, vnitřní lékařství a s malým úvazkem i praktické lékařství. DOCTA DIA kvalitní péče.
DOCTA DIA spol. s r.o. - diabetologie, kardiologie, interna
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Paní doktorka MUDr. Iva Petrová provozuje ordinaci praktické lékařky pro děti a dorost. Zaměřuje se na diagnostickou, preventivní a léčebnou péči od novorozenců po 19 leté pacienty. Máme moderně vybavenou ordinace a ke všem našim pacientům přistupujeme individuálně. Chcete kvalitní péči pro své dítě? Neváhejte nás kontaktovat.
MUDr. Iva Petrová - pediatrická ordinace
Prodej: -ortopedická protetika: -protézy pro horní a dolní končetiny -ortézy pro horní a dolní končetiny -polohovací dlahy -trupové ortézy -vložky ortopedické, individuální -obuv ortopedická, individuální. Prodej, opravy: -invalidní vozíky.

Masážní studio. Služby: - kraniosakrální terapie - masáže relaxační, harmonizační - baňkování - lymfatická manuální drenáž, lymfatická a kosmetická proticelulitidová masáž přístrojem Starvac SP - meridiánová(akupunkturní masáž) dle Willyho Penzela - kraniosakrální terapie cestou hluboké relaxace I-II.stupeň - Spinal touch - ...

Lékárna Březolupy. Maloobchod, prodej: -veškerá léčiva na lékařský předpis -individuálně připravovaná léčiva -volně prodejná léčiva -léky sloužící ke snižování nadváhy -přípravky systémové enzymoterapie -bylinné čaje, léčivé minerální vody -široký sortiment vitamínových přípravků a potravinových doplňků -zdravotnické ...

Prodej, výdej: -na základě poukazu na léčebnou a ortopedickou pomůcku -ortopedické a rehabilitační pomůcky -invalidní vozíky -berle, hole, chodítka, sedačka do vany, antidekubitní podložky -prsní epitézy -spodní prádlo pro ženy po plastice prsou -paruky.

Lékárna. Prodejna a výdejna léků a zdravotnických potřeb.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna. (bývalá Hutnická zaměstnanecká pojišťovna) Provozní doba: -Po 9-12, 12.30-17 -Út 9-12, 12.30-15 -St 9-12, 12.30-17 -Čt 9-12, 12.30-15 -Pá 9-12, 12.30-14.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna. (bývalá Hutnická zaměstnanecká pojišťovna)

Relaxační a kosmetické studio. Služby: - kosmetika, laser, galvanické ošetření obličeje, neinvazivní odstranění vrásek, chemický peeling, prodlužování - řasy - masáže, masérské studio - nehtový design - manikura, pedikura - solná jeskyně - tvarování postavy pomocí přístroje Vacushape - Body detox - solárium - kryolipolýza pomocí ...

Pronájem: - skladové, prodejní prostory o ploše 400 m2, hliníkové regály. Objekt je vytápěný, alarm trvale napojený na bezpečnostní agenturu, kamerový systém se záznamem 24 hodin. Parkoviště pro 20 automobilů. Provozní doba 7 – 15 hodin. Zprostředkování prodeje. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - tejpovací pásky - gelové ...

Relaxační centrum: - wellness klub - finská sauna, hydromasážní vana, odpočívarna - tenisové kurty - beach volejbalové kurty - hřiště na petanque - bar pro návštěvníky relaxačního centra.

Oční optika. Zhotovení, výroba, prodej: - diptrické a sluneční brýle. Prodej: - brýlové obruby - pouzdra, lupy, optické pomůcky. Pobočka: - Nová Poliklinika, Tř.Partyzánů 2174, Uherský Brod, tel.:602930067.

Sauna: -společná pro muže a ženy s kapacitou 15 lidí. Masáže: -sportovní a rekondiční.

Relaxační a fitness studio: - tvarování postavy pomocí přístroje Vacushape - Body Roll - vibrační trenažér - elektrofrekvence - pro zpevnění pokožky, aktivace svalstva - kryolipolýza pomocí kryopřístroje - fiveriders - cvičení na přístroji - kardiozóna - elektrofrekvence - pro zpevnění pokožky, aktivace svalstva.

Maloobchod: -oční optika: -brýle -rámečky -pouzdra.

Zdravotnictví: - veterinární služby, veterinář.

TradeOtt Distributor Firem Rubbermaid a Arcoa - nářadí pro úklid, čištění a zahradu a pomůcky pro imobilní a těžce se pohybující občany.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský lékař -pediatrická ordinace, pediatrie.

Masáže rekondiční a regenerační služby. Masáže: -sportovní -klasické -aromatické -thajské -baňkování -lymfatické -reflexní, reflexologie Plosky Nohy -akupresura.

Kosmetika. Masérské, rekondiční a regenerační služby.

Masáže: - relaxační - baňkování - Dornova metoda - jemná mobilizační technika, - reflexologie lymfatického systému, - ušní a tělové svíce.